عروس 22 ساله قبل از مرگ راز تلخ را گفت / ندا از داماد جوان گفت و ..!
حوادث رکنا: مرد خشن زن خود را پس از درگیری از طبقه چهارم منزل مسکونی به پایین پرتاب کرد.
به گزارش گروه جنایی رکنا، عصر ۳۰ آبانماه امسال ماجرای سقوط Fall زن۲۲ ساله ای به نام ندا از طبقه چهارم یکی از ساختمان های مجتمع گلستان در میدان رازی تهران به کلانتری ۱۵۱ رازی مخابره شد.
با اعلام این خبر تیمی از ماموران برای تحقیقات ابتدایی در محل حاضر شدند و زن جوان که با مرگ دست و پنجه نرم می کرد توسط امدادگران اورژانس به بیمارستان منتقل شد.
زن جوان در حالی که تحت درمان قرار گرفته بود ادعا کرد که شوهرش او را پس درگیری به پایین انداخته است.
اقدامات پزشکی برای نجات جان این زن ادامه داشت اما وی بخاطر شدت جراحات پس از ۲۴ ساعت تسلیم مرگ شد و در ادامه تیمی از ماموران اداره ۱۰ پلیس Police آگاهی تهران با توجه با ادعای زن جوان قبل از مرگش با دستور بازپرس ویژه قتل Murder وارد عمل شدند.
کارآگاهان در گام نخست به سراغ شوهر زن جوان رفته وتحقیقات خود را آغاز کردند که مرد ۲۳ ساله به ماموران گفت: روز حادثه Incident بخاطر اختلافی که با زنم داشتم با هم درگیر شدیم اما هیچ نقشی در افتادن همسرم از طبقه چهارم ساختمان نداشتم و خودش تن به این کار داد.
بنا به این گزارش، مرد جوان برای تحقیقات بیشتر به دستور بازپرس ویژه قتل در اختیار ماموران اداره ۱۰ پلیس آگاهی قرار دارد تا راز این سقوط مرگبار فاش شود.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
فیلم خاطره جالب روحانی معروف از آوازخوانی در حضور رهبری شهیدانقلاب / با ترس و لرز خواندم آقا بهم گفت...!!!
خوب بابا طلاق برا همین موقع هاست دیگه