در برزیل رخ داد
شورش در زندان نزدیک پایتخت
حوادث رکنا: شورش در زندان ۹ کشته و ۱۴ زخمی بر جای گذاشت.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، در پی شورش در زندانی Prisoner در برزیل 9 نفر کشته و 14 نفر زخمی شدند. در این شورش ده ها نفر نیز از زندان Prison گریختند. اینحادثه Incident آخرین نمونه از ضعف دستگاه کیفری برزیل در کنترل و نگهداری از زندان ها به شمار می رود.
بر اساس اعلام یک روزنامه برزیلی، در پی این شورش، 106 زندانی از زندان شهر «گویانیا» نزدیک پایتخت برزیل فرار Escape کردند. پلیس Police موفق شد 27 نفر از آنها را مجددا دستگیر کند، اما بقیه آنها گریختند.
رسانه ها اعلام کردند سر یکی از 9 زندانی کشته شده از بدن جدا شده بود. سال گذشته نیز در حادثه ای مشابه، 56 زندانی کشته شدند که سر بسیاری از آنها از بدنشان جدا شده بود. در شورش زندانیان در 20 روز نخست سال 2017 نیز 130 زندانی کشته شدند.
زندانیان در زندان های برزیل علاوه بر تراکم بالای جمعیت از افزایش روزافزون خشونت نیز رنج می برند. گروه های حقوق بشری با مقایسه کردن سطح این زندان ها با زندان های قرون وسطی، نسبت به کمبود شدید غذا و همچنین نبود فضای کافی برای زندانیان اعتراض کردند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
-
مزاحمت به پلیس پرونده عجیب در سبزوار / به پلیس علاقه داشتم