بهزاد بزرگزاد پیرامون آتش‌سوزی که پیش ظهر امروز در خیابان امام خمینی(ره) اصفهان رخ داد، اظهار داشت: این حریق دارای گستردگی بالایی بود که با حضور به‌موقع و اقدام هوشمندانه مأموران آتش‌نشانی در کمتر از 16 دقیقه خاموش و کنترل شد، این در حال است که بر اساس استانداردها و پژوهش‌ها زمان لازم برای کنترل حریقی با این شدت حدود 35 دقیقه است.

وی با اشاره به ارزش حرارتی بالای چوب بیان کرد: این آتش‌سوزی در کارگاه مبل‌سازی در مساحتی حدود یک‌هزار و 300 متر اتفاق افتاد، علاوه بر آنکه ارزش حرارتی چوب بسیار بالاست و در این کارگاه از موادی مانند تینر و ابر استفاده می‌شد احتمال سرایت این حریق به ساختمان‌های همجوار بسیار بالا بود که کنترل این آتش در این زمان کم بسیار دارای اهمیت است.

مدیرعامل سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان از حضور 8 ایستگاه آتش‌نشانی در خاموش کردن این حریق خبر داد و افزود: پس از اعلام حریق در ساعت 11 و 32 دقیقه مأموران ایستگاه 10 آتش‌نشانی به محل اعزام شده و سپس از 7 ایستگاه دیگر نیروهای کمکی به یاری آن‌ها شتافتند.

وی ادامه داد: در این عملیات 13 خودرو سبک و سنگین، 2 خودرو آب‌رسان و یک دستگاه تنفسی به محل حادثه Incident اعزام شدند، 62 مأمور عملیات و یک نفر از مسئولان سازمان در این عملیات همکاری داشتند.

بزرگزاد از موج سبز ترافیکی به وجود آمده در شهر اصفهان برای حضور به‌موقع خودروهای آتش‌نشانی تقدیر کرد و اظهار داشت: در این ساعت خیابان امام خمینی (ره) دارای بار ترافیکی بالایی است که با کمک پلیس Police راهور و همراهی مردم موج سبزی به وجود آمد که سبب شد مأموران آتش‌نشانی سریع‌تر به محل برسند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 332719
  • فیلم / شوهر اول متین ستوده کیست ؟ + بیوگرافی علی زندی با فیلم و عکس های عروسی متین ستوده با شوهر اول و کامران تفتی شوهر دومش