سقوط مرگبارزن ۳۰ ساله از کوه صفه اصفهان +تصاویر
رکنا: سخنگوی سازمان آتش نشانی و خدمات ایمنی شهرداری اصفهان گفت: عصر امروز بانوی ۳۰ سالهای از ارتفاع حدود ۱۰۰ متر در کوه سقوط کرد که در همان لحظه جان خود را از دست داد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، محمد شریعتی در این باره اظهار کرد: ساعت 16:46 دقیقه بعدازظهر امروز طی تماس تلفنی با سامانه 125 سقوط Fall یک نفر در بخشی از ارتفاعات کوه صفه گزارش شد که بلافاصله ستاد فرماندهی آتش نشانی اکیپ تخصصی امداد و نجات کوهستان از ایستگاه شماره 12 را به محل حادثه Incident اعزام کرد.
وی افزود: حادثه مذکور سقوط یک بانوی 30 ساله از ارتفاع حدود 100 متر در مسیر 5 رمضان کوه صفه بود که در لحظه اولیه منجر مرگ او شد.
سخنگوی سازمان آتش نشانی اصفهان بیان کرد: با توجه به موقعیت جسد؛ اکیپ تخصصی امداد و نجات در ارتفاع و کوهستان با رعایت موارد ایمنی و پس از تهیه کارگاه مربوطه و ثابت کردن جسد بر روی برانکارد با استفاده از تجهیزات تخصصی عملیات در ارتفاع؛ انتقال وی به پایین کوه را پس از 2 ساعت با موفقیت انجام و جسد وی تحویل عوامل نیروی انتظامی حاضر در محل شد.
وی گفت: علت حادثه توسط پزشکی قانونی و کارشناسان نیروی انتظامی در دست بررسی است.
![]()
![]()
-
فیلم / تازه ترین صحبت های همسر سردار آزمون درباره زندگی خارج از ایران و نوا کوچولو / رابطه قدیمی شبنم قلی خانی و خانواده همسر سردار چیست؟
ارسال نظر