آخرین خبر از ماجرای مفقود شدن فرشهای کاخ سعدآباد
رکنا : معاون اجرائی رئیس جمهور گفت: اگر لازم باشد اسامی کسانی را که در نگهداری و خروج فرشهای مجموعه سعدآباد قصور داشته اند اعلام خواهیم کرد و توقع ما این است که اعضای دولت قبل از نجابت و تحفظ دولت سو استفاده نکنند و اجازه دهند این پرونده فرایند قانونی خود را طی کند.
به گزارش رکنا به نقل از ایرنا، محسن منصوری روز چهارشنبه درباره فرافکنی دولت سابق در ماجرای مفقود شدن فرشهای مجموعه سعدآباد و اظهارات خلاف واقع یکی از اعضای دولت روحانی، گفت: مساله فرشهایِ سعدآباد کاملاً روشن و واضح است و در این پرونده تاریخها مشخصا درج شده است. طبق این پرونده زمان خروج فرشها از سعدآباد و اسامی مقصران و متهمان و مسببان این ماجرا کاملا مشخص است.
معاون اجرایی رئیس جمهور ادامه داد: برخی اعضای دولت سابق از نجابت دولت فعلی سو استفاده میکنند. اگر لازم باشد اسامی کسانی که در نگهداری و خروج این فرشها قصور داشته اند را اعلام خواهیم کرد. توقع داریم اعضای دولت قبل از نجابت و تحفظ دولت در این مساله سو استفاده نکنند و اجازه دهند این پرونده فرایند قانونی خود را طی کند.
منصوری با بیان اینکه اصل این تخلف در دولت قبل اتفاق افتاده، عنوان کرد: این تخلف کاملا محرز شده است و پیگیری و بررسیها توسط دستگاههای زیربط انجام شده و پرونده به قوه قضائیه ارجاع داده شده است.
وی اعلام کرد: این تخلف کار یک شخص نبوده و چندین نفر در این ماجرا دخیل هستند و برخی از آنها از مرتبطان با مجموعه دولت قبل هستند.
دهقان: تعداد متهمان پرونده فرشهای سعدآباد 9 نفر است
معاون حقوقی رئیسجمهور، تعداد متهمان پرونده فرشهای سعدآباد را 9 نفر دانست و با اشاره به تشکیل پرونده قضایی در این باره، گفت: یکی از اعضای ارشد دولت سابق و فرزند وی از متهمان این پرونده هستند.
محمد دهقان معاون حقوقی رئیسجمهور درباره فرافکنی اعضای دولت سابق در ماجرای مفقود شدن فرشهای مجموعه سعدآباد و اظهارات خلاف واقع یکی از اعضای دولت روحانی، گفت: ما تمایلی به اظهارنظر درمورد پروندههای حقوقی قضایی قبل از صدور رأی نداریم، اما باتوجه به اینکه موضوع افشا شده، طبیعتا مردم منتظر شنیدن اخبار دقیق درباره این اتفاق هستند.
گزارش سازمان بازرسی درباره مفقود شدن فرشهای سعدآباد به دولت دوازدهم
معاون حقوقی رئیسجمهور ادامه داد: طبق اطلاعات معاونت حقوقی این فرشها از سال ۹۲ تا ۹۵ مفقود و از مجموعه سعدآباد خارج شده است و سازمان بازرسی کل کشور به این موضوع ورود کرده و گزارش مفصلی را هم در مورد مفقود شدن این فرشها در دولت دوازدهم ارائه و به نهاد ریاستجمهوری وقت اعلام کرده است.
به گفته دهقان در سال ۹۹ بعد از گزارش سازمان بازرسی کل کشور موضوع به معاونت حقوقی ریاستجمهوری ارجاع داده میشود و معاونت حقوقی در آن مقطع بعد از بررسیها، اقدام اولیه برای تعقیب کسانی که مرتکب چنین جرمی شده و متهم به سرقت فرشها هستند را انجام داده است.
دهقان تأکید کرد: در معاونت حقوقی دولت سیزدهم به محض مطلع شدن از این ماجرا، اقداماتی را انجام دادیم و با مرجع قضایی مکاتباتی داشتیم و جلسه حضوری با قاضی پرونده و رئیس مجتمع قضایی مربوط برگزار شد. این ماجرا در دست پیگیری است تا هرچه زودتر دستگاه قضایی رأی را صادر کند.
وی متذکر شد: اینکه گفته شده ماجرا مربوط به دولت قبل از روحانی است، صحت ندارد و این اظهارنظر کاملا با اسناد و گزارش سازمان بازرسی کل کشور مغایرت دارد.
قطعا این فرشها در دولت روحانی مفقود شده است
معاون حقوقی رئیسجمهور با بیان اینکه تردیدی وجود ندارد که در دولت روحانی این فرشها مفقود شده، گفت: با این تفاسیر کاملا روشن است که این فرشها در سال ۹۲ تا ۹۵ از مجموعه سعدآباد خارج شده و اتهاماتی نسبت به برخی مقامات عالی رتبه دولت قبل وجود دارد که در دادگاه در دست بررسی است، فعلا نمیتوانیم قضاوتی در این باره داشته باشیم.
معاون حقوقی رئیسجمهور، تعداد متهمان پرونده فرشهای سعدآباد را 9 نفر دانست و با اشاره به تشکیل پرونده قضایی در این باره، گفت: یکی از اعضای ارشد دولت سابق و فرزند وی از متهمان این پرونده هستند و متهم دیگر هم از مسئولان نهاد ریاست جمهوری دولت قبل است.
ارسال نظر