مقاله‌ای که برای دانشجوی تبریزی میلیونی آب خورد

به گزارش رکنا، سرهنگ محسن محمودی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران اظهار داشت: با مراجعه یکی از هموطنان به پلیس فتای استان مبنی بر اینکه در فضای مجازی از وی مبلغ ۴۵۰ میلیون ریال کلاهبرداری شده است ، از پلیس درخواست رسیدگی به موضوع را خواستار شد.

وی گفت: در راستای رسیدگی به موضوع اعلامی و احقاق حق شهروند بزه دیده، بلافاصله تیمی از کارشناسان پلیس فتا رسیدگی به موضوع را در دستور کار خود قرار دادند.

سرهنگ محمودی اعلام کرد: در بررسی های اولیه پیرامون موضوع مشخص شد شاکی برای اینکه مقاله خود را بدون نوبت و سریع به چاپ برساند به دنبال مشاوره و کسب اطلاعات در این خصوص در فضای مجازی بوده که در این حین با فردی در یکی از شبکه های اجتماعی آشنا می شود و جهت انجام کارهای چاپ مقاله با وی ارتباط برقرار می کند.

وی افزود: کلاهبردار سایبری که خود را سردبیر یکی از مجلات مهم معرفی کرده بود به قربانی اعلام می کند که نیازی به پرداخت هزینه بابت مشاوره نیست اما جهت چاپ سریع مقاله باید مبلغ ۴۵۰ میلون ریال به حساب اعلامی پرداخت کند که قربانی برای حل مشکل خود مبلغ مذکور را طی چند مرحله بحساب وی واریز و دیگر جوابی از فرد کلاهبردار دریافت نمی کند.

رئیس پلیس فتای استان آذربایجان شرقی گفت: با اقدامات تخصصی و فنی انجام شده توسط کارشناسان این پلیس و استخراج مستندات لازم و ادله دیجیتال، فرد کلاهبردار شناسایی و اقدامات قضائی لازم در این خصوص صورت گرفت.

این مقام انتطامی ادامه داد: با تلاش و پیگیری های دقیق و همچنین اقدام به موقع و سریع کارشناسان پلیس فتا استان مبلغ کلاهبرداری به حساب فرد قربانی عودت داده و پرونده جهت سیر مراحل قانونی به دادسرا ارسال شد.

رئیس پلیس فتا استان آذربایجان شرقی گفت: کاربران در صورت مشاهده هرگونه موارد مجرمانه و کلاهبرداری در فضای مجازی موضوع را از طریق مرکز فوریتهای سایبری با شماره تماس ۰۹۶۳۸۰ و یا از طریق سایت پلیس فتا به نشانی www.cyberpolice.ir در میان بگذارند.

 

وبگردی