واژگونی مرگبار اتوبوس مسافربری در جاده بندرعباس + جزییات

به گزارش رکنا؛ فاطمه نوروزیان سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان ظهر امروز اظهار کرد: ساعت ۰۸:۴۳ دقیقه صبح امروز، پیرو تماس شهروندان با اورژانس ۱۱۵، مبنی بر واژگونی یک دستگاه اتوبوس در حوالی کشتی سازی، بلافاصله 4 دستگاه آمبولانس اورژانس ۱۱۵ و ۵ دستگاه آمبولانس از هلال احمر، اسکله شهید رجایی، پالایشگاه نفت، کشتی سازی و منطقه ویژه و همچنین بالگرد اورژانس ۱۱۵ به محل اعزام شدند.

به گفته وی، 2 نفر در جریان این واژگونی جان خود را از دست داده‌اند که هر دو خانم هستند.

همچنین 11 نفر از جمله ۷ آقا و 4 خانم ۱۸ تا ۵۷ ساله نیز در جریان این واژگونی مصدوم شده اند که به بیمارستان های صاحب الزمان و شهید محمدی منتقل شده‌اند.

دکتر نوروزیان خاطرنشان کرد: همه مصدومان در حال دریافت مراقبت های پزشکی و اقدامات تشخیصی و درمانی هستند.

سخنگوی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان اضافه کرد: اتوبوس واژگون شده از شیراز به سمت بندرعباس در حال حرکت بوده است.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 856531
  • فیلم/ حسرت جان‌سوز المیرا عبدی از پدرش؛ روایت تلخ آخرین درددل‌های پدر و دختری از 7 صبح تا یک ظهر؛ «کاش به‌جای این همه مهربانی، یک‌بار منو دعوا می‌کردی!»