تعقیب و گریز پلیس با دو موتورسوار در غرب تهران
حوادث رکنا: معاون پشتیبانی عملیات پلیس آگاهی تهران بزرگ از دستگیری دو مظنون به گوشیقاپی پس از یک تعقیب و گریز در بزرگراه همت غرب خبر داد؛ متهمان پس از فرار با موتورسیکلت و انجام حرکات خطرآفرین، در ادامه عملیات پلیس دستگیر شدند.
به گزارش رکنا، سرهنگ مرتضی ایمانی در تشریح جزئیات این عملیات اظهار کرد: ساعت ۳:۳۰ بامداد ۲۴ مردادماه ۱۴۰۵، واحد گشت پلیس آگاهی تهران بزرگ هنگام گشتزنی در محدوده بزرگراه همت غرب، به یک دستگاه موتورسیکلت مشکیرنگ با پلاک مخدوش و دو سرنشین آن مشکوک شد.
وی افزود: کارآگاهان برای بررسی موضوع به موتورسیکلت نزدیک شدند، اما راکب به محض مشاهده مأموران، بهسرعت اقدام به فرار کرد و بدون توجه به اخطارهای مکرر پلیس از طریق بلندگو و آژیر خودرو، با سرعت بالا و حرکات خطرآفرین وارد معابر شهرک گلستان شد.
معاون پشتیبانی عملیات پلیس آگاهی تهران بزرگ ادامه داد: مأموران ضمن رعایت ملاحظات لازم برای جلوگیری از آسیب به شهروندان و با هدف متوقف کردن موتورسیکلت، اقدامات قانونی لازم را انجام دادند و چند تیر هوایی شلیک کردند، اما راکب همچنان به فرار ادامه داد.
واژگونی موتورسیکلت در جریان تعقیب و گریز
ایمانی تصریح کرد: تعقیب و گریز تا آنجا ادامه پیدا کرد که راکب موتورسیکلت به دلیل سرعت بالا و ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه، تعادل خود را از دست داد و موتورسیکلت واژگون و متوقف شد.
وی ادامه داد: دو سرنشین پس از واژگونی موتورسیکلت از محل متواری شدند، اما با ادامه عملیات و اقدامات پلیسی، هر دو نفر شناسایی و دستگیر شدند.
به گفته این مقام انتظامی، موتورسیکلت مورد استفاده نیز توقیف و برای بررسیهای بیشتر به پارکینگ منتقل شد.
بررسی سوابق و تحقیقات تخصصی از متهمان
معاون پشتیبانی عملیات پلیس آگاهی تهران بزرگ خاطرنشان کرد: دو مظنون دستگیرشده برای انجام تحقیقات تخصصی، بررسی سوابق و روشن شدن ابعاد پرونده در اختیار کارآگاهان پایگاه دوم پلیس آگاهی تهران بزرگ قرار گرفتند و تحقیقات در این زمینه ادامه دارد.
سرهنگ ایمانی در پایان با هشدار به سارقان و مجرمان گفت: هنگام مشاهده مأموران پلیس از فرار، مقاومت و انجام حرکات خطرآفرین خودداری کنند؛ چراکه فرار از مأموران و ایجاد خطر برای شهروندان میتواند علاوه بر به خطر انداختن جان افراد، تبعات و عواقب قانونی بیشتری برای آنان به همراه داشته باشد.
-
فیلم / شگرد خبیثانه گروگانگیران برای گرفتن پول میلیونی از خانواده دختر دانشجو
ارسال نظر