اختصاصی رکنا؛
صفر تا صد قاتل شدن قهرمان ایرانی وزنه برداری جهان در ایلام / پایان فرار علی ه و همدستانش
رکنا : قهرمان ایرانی وزنه بردای جهان در یک درگیری خیابانی که در ایلام رخ داد پسر جوانی را با ضربات سنگین به سرش کشت و فراری شده بود که روز 28 اردیبهشت ماه خودش و دو همدستش نزد پلیس و مقام قضایی رفتند و تسلیم شدند
به گزارش رکنا، اواسط اردیبهشتماه پسر نیمه جانی را به بیمارستانی در ایلام انتقال دادند که با توجه به ضربات سنگین به سرش به کما فرو رفت و 5 روز بعد تسلیم مرگ شد و خانواده نگرانش را داغدار و سیاهپوش کرد.
در حالیکه این پسر هنوز در کما فرو رفته بود با توجه به وضعیت وخیمش با دستور بازپرس پرونده تیمی از ماموران پلیس وارد عمل شدند و در تحقیقات میدانی خود را در برابر قاتلی دیدند که مردی صاحبنام و معروف و یکی از قهرمانان ایرانی جهان در رشته وزنه برداری بود.
در حالیکه تجسس های پلیسی برای یافتن ع . ه به بن بست خورده بود که نشان می داد این قهرمان جهان فراری است و زندگی مخفیانه ای دارد.
کارآگاهان ویژه قتل در همان بررسی های ابتدایی دریافتند که این قتل بر اثر یک نزاع دسته جمعی رخ داده است و همه شاهدان دیده اند قهرمان وزنه برداری با ضرباتی سنگین به سر مقتول او را از پای درآورده و گریخته است.
با قطعی شدن اینکه متهم به قتل اصلی کسی جز این وزنه بردار طلایی ایران نیست جستجوها وارد مرحله تازه ای شد اما تاکنون هیچ اثری از ع . ه به دست نیامده است و مشخص نیست او داخل ایران حصور دارد یا بعد از قتل ایران را ترک کرده است.
بررسی های برون مرزی همزمان با تجسس های داخلی ادامه دارد و اگر این قهرمان وزنه برداری خاک ایران را ترک کرده باشد درخواستی به پلیس بین الملل داده خواهد شد در غیر اینصورت بررسی تا یافتن مخفیگاهش ادامه دارد.
تحقیقات ابتدایی حکایت از آن داشت، در جریان نزاع دسته جمعی که میان این ورزشکار و دوستانش با چند نفر دیگر، ضرباتی به سر مقتول وارد شده و او پس از آنکه چند روز در کما بود، جان خود را از دست داده است.
ارسال نظر