توقیف ساعتی جریمه خودروهایی که وارد طرح زوج و فرد می‌شوند
تبلیغات

به گزارش رکنا، سرهنگ فیروز کشیر معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور گفت: امروز، سه شنبه چهارمین روز است که طرح زوج و فرد از درب منزل  اجرا می شود و در پی آن شاهد کاهش ترافیک تهران در اکثر معابر تا این لحظه بوده‌ایم.

وی افزود: براساس مصوبات کارگروه اضطرار آلودگی هوای تهران، طرح زوج و فرد از در منازل از ساعت ۶:۳۰تا ساعت ۲۰:۳۰ اجرا می شود و مجوز طرح ترافیک تا چهارشنبه بفروش نمی‌رسد.

معاون اجتماعی و فرهنگ ترافیک پلیس راهور پایتخت ادامه داد: اگر راننده ای در این زمینه تخلف انجام دهد، جریمه می شود. همچنین در برخی میادین اصلی پلیس راهور حضور دارد و توقیف ساعتی خودروهایی که به صورت غیرمجاز وارد طرح می شوند، نیز انجام می شود و برحسب شرایط خودروها چند ساعتی توقیف می شوند.

کشیر گفت: تردد خودروهای سنگین در پایتخت ممنوع است؛ اما خودروهای حامل سوخت و مواد غذایی و دارویی اجازه تردد دارند.

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی