پدر کودکآزار اشنویهای دستگیر شد / او با چاقو فرزند 11 ساله اش را مجروخ کرده بود
حوادث رکنا: رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی اعلام کرد پدر کودکآزار اشنویه که با ضربات چاقو فرزند ۱۱ سالهاش را مجروح کرده بود، با دستور قضایی و ورود سریع دادستانی بازداشت شد.
به گزارش رکنا، رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی درباره وقوع یک حادثه دلخراش کودکآزاری در شهرستان اشنویه توضیح داد و ضمن ارائه اطلاعاتی، اقدامات انجام شده را شرح داد.
اقدام سریع دادستانی در پی حادثه کودکآزاری
ناصر عتباتی، رئیس کل دادگستری آذربایجان غربی، اظهار داشت: پس از انتشار خبر بستری شدن یک کودک ۱۱ ساله در بخش مراقبتهای ویژه (ICU) بیمارستان به علت ضربات خطرناکی که با چاقو توسط پدر کودک وارد شده بود، دستگاه قضائی استان بررسی ویژه این پرونده را در اولویت قرار داد. به همین منظور، دستورات لازم به دادستان شهرستان اشنویه داده شد و اقدامات لازم به سرعت انجام شد.
بازداشت پدر خاطی
وی افزود: پس از ورود سریع دادستان اشنویه به این پرونده و اتخاذ تصمیماتی فوری و قاطع، پدر کودکآزار بازداشت شد. این اقدام قاطعانه دستگاه قضائی، بازتاب مثبت گستردهای در بین مردم داشته و سبب افزایش اعتماد و رضایتمندی عمومی از عملکرد دادگستری شد.
ضرورت همراهی نهادهای حمایتی
رئیس کل دادگستری استان همچنین از دادستانی اشنویه به دلیل برخورد فوری با این حادثه تقدیر کرد. وی تأکید کرد که نهادهای حمایتگر از جمله سازمان بهزیستی، اورژانس اجتماعی و انجمنهای مرتبط باید با نقشی فعال و مؤثر ، نسبت به حمایتهای روانی، اجتماعی و حقوقی از کودکان آسیبدیده اقدام کنند و تلاش کنند تا آثار روحی و روانی این حوادث به حداقل ممکن برسد.
ارسال نظر