همراهی رئیس پلیس آگاهی فراجا با فرزند شهید حدادیان پور در اولین روز مدرسه
تبلیغات

به گزارش رکنا، سردار محمد قنبری با حضور در منزل خانواده شهید فرهاد حدادیان پور، ضمن ادای احترام به مقام والای این شهید والامقام، دختر ۸ ساله ایشان را تا مدرسه همراهی کرد. این اقدام در چارچوب طرح تکریم فرزندان شهدای فراجا و با هدف حمایت از فرزندان مدافعان امنیت کشور انجام شد.

سردار قنبری در حاشیه این همراهی گفت: در جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، مقاومت و ایستادگی مدافعان وطن در برابر حمله ددمنشانه رژیم صهیونیستی و آمریکای جنایتکار، چهره زیبایی از دفاع و پایداری کشورمان را به نمایش گذاشت و نقاب سیاه دشمنان را برای همگان آشکار کرد.

وی با اشاره به زندگی و خدمات شهید فرهاد حدادیان پور افزود: این شهید بزرگوار از کارآگاهان برجسته اداره تشخیص هویت پلیس آگاهی تهران بزرگ بود و در تاریخ دوم تیرماه سال جاری در جریان جنگ تحمیلی ۱۲ روزه، به درجه رفیع شهادت نائل آمد.

سردار قنبری تأکید کرد: فرزندان شهدا سرمایه‌های ارزشمند کشور هستند و پلیس آگاهی فراجا خود را موظف می‌داند همواره در کنار این عزیزان و خانواده‌های معزز آنان حضور داشته باشد تا مسیر زندگی و تحصیلشان با آرامش و امنیت ادامه یابد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی