فیلم گفتگو با مرد هزار چهره خانه های اجاره یک روزه تهران
تبلیغات

به گزارش رکنا، در جریان اجرای طرح ویژه مقابله با سرقت‌های خرد و جرایم سازمان‌یافته، پلیس آگاهی تهران یک سارق حرفه‌ای اماکن عمومی را دستگیر کرد که با روش‌های نوآورانه اقدام به سرقت کارت‌های بانکی و پول شهروندان می‌کرد.

این متهم در گفت‌وگو با خبرنگار ما اعتراف کرد که با حضور در یک استخر، کارت‌های بانکی مشتریان را از بوفه حفظ کرده و سپس در فرصت مناسب آن‌ها را سرقت می‌کرده است. او گفت: «رمز کارت‌ها را حفظ می‌کردم و وقتی مردم مشغول غذا خوردن بودند، کارت‌ها را برمی‌داشتم و پول‌ها را برداشت می‌کردم.»

متهم توضیح داد که با کارت‌های سرقتی اقدام به اجاره خانه می‌کرده و وسایل منزل مانند یخچال و تلویزیون را سرقت می‌کرده است. همدست او نیز یکی از دوستان محلی بوده است.

افسر پرونده تأکید کرد که فعالیت متهم محدود به استخر نبوده و گاهی با حیله به شهروندان مسن نزدیک می‌شده، رمز کارت آن‌ها را حفظ می‌کرده و در لحظه‌ای که حواسشان پرت شده، کارت‌ها را برداشت می‌کرده است. وی همچنین از روش‌هایی برای جلب اعتماد مالباختگان و بازگرداندن موقت پول‌ها برای تسهیل سرقت‌های بعدی استفاده می‌کرده است.

به گفته پلیس، متهم ۳۰ تا ۳۵ شاکی دارد و پرونده او در اختیار مراجع قضایی قرار گرفته است. طرح ویژه مقابله با سرقت‌های خرد و مال‌خران همچنان ادامه دارد و پلیس هشدار داده است که با سارقان حرفه‌ای بدون اغماض برخورد خواهد شد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی