فیلم / شمشیر کشی یک زن در نسیم شهر / 5 نفر بازداشت شدند + گفتگو

به گزارش اختصاصی رکنا، اختلافی که از ماه‌ها قبل میان 2 گروه از جوانان یک محله در نسیم‌شهر شکل گرفته بود، سرانجام به درگیری خونینی انجامید که در جریان آن چند نفر مجروح شدند. خانواده یکی از مصدومان مدعی هستند عاملان این حادثه با سلاح سرد به آن‌ها حمله کرده‌اند و حتی یکی از زنان حاضر در صحنه، دیگران را به ادامه حمله تشویق می‌کرده است. این ادعاها در حالی مطرح می‌شود که رسیدگی به پرونده همچنان در مراجع قضایی ادامه دارد.

روایت برادر مجروحان از نقش یک زن با شمشیر در درگیری خونین نسیم‌شهر

برادر یکی از جوانان مجروح در گفت‌وگو با خبرنگار رکنا درباره این حادثه گفت: برادرم در جریان این درگیری از ناحیه چاقو مجروح شد. برادر دیگرم نیز که همراه دوستانش با موتورسیکلت در محل حضور داشت، از ناحیه زانو هدف ضربه قرار گرفت.

وی درباره علت این درگیری اظهار کرد: همه ما بچه یک محله هستیم و این اختلاف، موضوع تازه‌ای نبود. پس از ایام محرم، میان 2 گروه از جوانان محله اختلافاتی به وجود آمد و از همان زمان چندین بار میان طرفین درگیری رخ داده بود.

او ادامه داد: شب حادثه، 26 تیرماه، حدود ساعت 22، با برادرم تماس گرفتند و از او خواستند برای صحبت و حل اختلافات به محل بیاید. وقتی برادرم مقابل خانه آن‌ها رسید و فرد موردنظر را صدا زد، ناگهان چند نفر از داخل خانه بیرون آمدند و درگیری آغاز شد.

وی با اشاره به فیلمی که از این حادثه در اختیار رکنا قرار گرفته، مدعی شد: در تصاویر به‌وضوح دیده می‌شود که مادر یکی از افرادی که برادرانم را مورد ضرب و جرح قرار داد، با شمشیر از خانه خارج می‌شود و پس از حضور در محل درگیری، بالای سر برادرم می‌ایستد و او را تهدید می‌کند.

برادر این جوان مجروح در پایان با اشاره به روند رسیدگی به پرونده گفت: تعدادی از متهمان بازداشت شده‌اند، اما به اعتقاد ما هنوز همه افرادی که در این درگیری نقش داشته‌اند، دستگیر نشده‌اند. انتظار خانواده ما این است که با تمامی عاملان این حادثه مطابق قانون برخورد شود.

پرونده این درگیری در حال حاضر در مراجع قضایی و انتظامی در دست رسیدگی است و ابعاد مختلف آن از سوی مقام‌های مسئول در حال بررسی است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1233968

اخبار تاپ حوادث