اجرای حکم اعدام متجاوز به عنف در استان مرکزی / پایان یک پرونده جنجالی
به گزارش رکنا، حجت‌الاسلام والمسلمین سعید جزائی، رئیس کل دادگستری استان مرکزی با اشاره به اجرای حکم در خصوص فرد محکوم به تجاوز به عنف در یکی از شهرستان‌های استان مرکزی، اظهار داشت: در پی اعلام شکایت بانویی در یکی از شهرستان‌های استان مرکزی مبنی بر ارتکاب عمل تجاوز به عنف و اکراه توسط یک فرد، بلافاصله پرونده با صدور دستور قضایی تشکیل و به سرعت مجرم شناسایی و دستگیر شد.

 وی با اشاره به ادامه روند رسیدگی قضایی پرونده، بیان کرد: مراحل تعقیب و رسیدگی پرونده با تایید حکم اعدام آن متجاوز از سوی یکی از شعبه‌های دیوان عالی کشور، قطعیت یافت.

 رئیس کل دادگستری استان مرکزی ادامه داد: پرونده مراحل و تشریفات قانونی لازم را طی کرد و در نهایت، محکوم‌علیه در محل زندان به دار مجازات آویخته و اعدام شد.

 حجت‌الاسلام والمسلمین جزائی تصریح کرد: حفظ و تامین امنیت پایدار جامعه خط قرمز دستگاه قضایی استان مرکزی است و چنانچه از سوی مرتکبین در معرض آسیب قرار بگیرد با برخورد سریع، قاطع و عبرت‌آموز همراه خواهد بود.

  • فیلمی جالب از اوج گرفتن هواپیمای بریتیش ایرویز در فرودگاه هیثرو لندن

اخبار تاپ حوادث

وبگردی