غلامرضا جلالی در این باره گفت: اگرچه احتمال این کار را ضعیف می‌دانیم اما از طرفی، در صورتی که این اتفاق بیفتد نیز تدابیری اندیشیده شده است تا کارکردهای ضروری کشور حفظ شود.

وی همچنین یادآور شد: شبکه ملی اطلاعات به اندازه‌ای که آماده شده بناست بتواند خدمات اساسی مردم را جواب دهد. رئیس سازمان پدافند غیرعامل کشور درباره امنیت سایبری نیز گفت: در حوزه سایبری، توانمندی متقارن نیست و یک ابرقدرت در سایبر نداریم چرا که یک کشور کوچک هم به اندازه یک ابرقدرت می‌تواند نقش‌آفرینی کند و این موضوع فقط به میزان توانمندی و آسیب‌پذیری آن کشوربستگی دارد. جلالی ادامه داد: کشوری آسیب‌پذیرتر است که سایبری‌تر است، امریکایی‌ها نسبت به ما سایبری‌تر هستند و زیرساخت‌های‌شان بیشتر از ما سایبری است پس طبیعتاً آسیب‌پذیرترند.

این مسئول همچنین یادآور شد: البته تصور ما از تهدید امریکا یک تهدید ترکیبی بر بستر شبکه اجتماعی است، یعنی او می‌خواهد با ابزار شبکه، رسانه و گوشی و اینترنت، مردم ما را تحریک و سازماندهی کند و به جان دولت و حکومت بیندازد. پس اگر اینترنت را قطع کند دست‌ خودش را کوتاه می‌کند.خواندنی های رکنا را در اینستاگرام دنبال کنید

 

کدخبر: 426907 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟