بیوگرافی محمد خوش چهره

به گزارش رکنا اقتصادی، محمد خوش چهره در سال 1332 در تهران متولد شده است. او دارای مدرک دکترای تخصصی توسعه و برنامه ریزی اقتصادی از دانشگاه استرثکلاید انگلستان است. او از اعضای هیئت علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران است و در مهر ماه سال 1389 بازنشسته شده است. او علاوه بر دانشگاه تهران سابقه تدریس در دانشگاه شهید بهشتی، دانشگاه امام حسین علیه السلام، دانشگاه الزهرا و دانشگاه عالی دفاع ملی را نیز داراست. او سرپرست مؤسسه توسعه و تحقیقات اقتصادی دانشگاه تهران بوده، و در شورای پژوهشی دانشگاه تهران و نیز در شورای مرکزی پارک علمی و فناوری دانشگاه تربیت مدرس عضویت داشته است.

وی عضو کمیته تدوین استراتژی IPU در ژنو- بین المجالس (سازمان تجارت جهانی WTO)، اتحادیه جهانی مناطق آزاد (پردازش صادرات) WAEPZ بوده است، و همچنین عضویت در کمیته نخبگان اقتصاد ایران و هیئت موسس انجمن اسلام و توسعه از دیگر سوابق او محسوب می شود.

خوش چهره از نمایندگان اصول گرا در هفتمین دوره مجلس شورای اسلامی بوده است، و در شورای سیاست گذاری پژوهشی مرکز پژوهش های مجلس شورای اسلامی نیز عضویت داشته است.

او در نهمین دوره انتخابات ریاست جمهوری از حامیان محمود احمدی نژاد بود، اما در انتخابات بعدی اعلام کرد که از هواداران او نیست.

خوش چهره در انتخابات سیزدهم ریاست جمهوری در سال 1400 به عنوان داوطلب ثبت نام کرد، که صلاحیت او توسط شورای نگهبان احراز نشد.

مدرک تحصیلی

دکترای تخصصی توسعه و برنامه‌ریزی اقتصادی از دانشگاه Strathclyde انگلستان،

سوابق اجرایی

عضو هیئت‌علمی دانشکده اقتصاد دانشگاه تهران بود که در مهرماه سال 1389

بعد از 23 سال سابقه تدریس در این دانشگاه به جمع اساتید بازنشسته پیوست.

از اساتید شناخته‌شده درس «توسعه» در دانشگاه‌های مختلف است

بیش از 10 سال سابقه تدریس در دوره دکتری مدیریت استراتژیک دارد

علاوه بر دانشگاه تهران سابقه تدریس در دانشگاه‌های شهید بهشتی، امام حسین (ع)، الزهرا (س) و دانشگاه عالی دفاع ملی را نیز در کارنامه خود دارد.

توضیحات:

در کمیته تدوین استراتژی IPU در ژنو - بین‌المجالس (سازمان تجارت جهانی WTO) و اتحادیه جهانی مناطق آزاد (پردازش صادرات) WAEPZ عضویت علمی داشته و عضویت در کمیته نخبگان اقتصاد ایران و هیئت مؤسس انجمن اسلام و توسعه از سوابق وی است. سرپرستی مؤسسه توسعه و تحقیقات اقتصادی دانشگاه تهران، عضویت در شورای پژوهشی دانشگاه تهران، عضویت در شورای مرکزی پارک علمی و فناوری دانشگاه تربیت مدرس و عضویت در شورای سیاست گذاری پژوهشی مرکز پژوهش‌های مجلس شورای اسلامی از ظرفیت‌های علمی پژوهشی این عضو هیئت‌علمی بازنشسته است.

لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟