ممنوعیت فروش تور به ترکیه / آخرین وضعیت محدودیت سفرهای خارجی اعلام شد

به گزارش رکنا، مقصود اسعدی سامانی، دبیرانجمن شرکت‌های هواپیمایی با تاکید بر اینکه فروش تور ترکیه همچنان ممنوع است، اظهار داشت: ممنوعیت فروش تور و پکیج سفر به ترکیه برداشته نشده است اما معمولا مسافرانی که اقدام به خرید بلیت هواپیما از یک آژانس مسافرتی می‌کنند درخواست رزرو هتل هم از آنها دارند. بنابراین ممکن است آژانس‌ها علاوه بر فروش بلیت خدماتی مانند ترانسفر فرودگاهی، رزرو هتل و ... را به آنها ارایه دهند.

وی تاکید کرد: البته موضوع مهم این است که بلیت فروشی و ارایه خدمات سفر در قالب پکیج به صورت جمعی انجام نمی‌شود و فروش بلیت به صورت انفرادی است.

دبیر انجمن شرکت‌‌های هواپیمایی در پاسخ به این سوال که آیا ممنوعیت تور فروشی از طرف ترکیه برای ایران اعمال شده، اظهار داشت: این ممنوعیت از سوی ایران اعمال شده و ترکیه از ایران چنین درخواستی نداشته است اتفاقا ترکیه به دنبال احیای صنعت گردشگری کشور خود پس از واکسیناسیون عمومی و افزایش درآمدها است.

اسعدی سامانی با اشاره به میزان پروازهای ایران و ترکیه گفت: در هفته بیش از ۳۰ پرواز بین دو کشور انجام می شود.

وی با بیان اینکه پروازهای ایران و ترکیه نسبت به پروازهای ایران به سایر کشورها بیشتر است، ادامه داد: البته تمام این پروازها به ترکیه به قصد گردشگری نیست و بخشی از آنها پروازهای کانکشن هستند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی با تاکید بر اینکه هر چند پروازهای ایران و ترکیه افزایش یافته اما هنوز به میزان پروازهای دو کشور قبل از کرونا نرسیده است، افزود: در حال حاضر به ۳۰ درصد میزان پروازهای ایران و ترکیه قبل از کرونا رسیده‌ایم هر چند پروازهای دو کشور افزایش یافته اما هنوز با تعداد پروازها قبل از کرونا بسیار فاصله داریم.

وی گفت: البته در حال حاضر محدودیتی برای برگزاری تورهای داخلی وجود ندارد و تورهای مسافرت‌های زمینی و هوایی برگزار می‌شود.

اسعدی سامانی با اشاره به وضعیت پروازهای داخلی گفت: در بخش تعداد پروازهای داخلی با دوران قبل از کرونا بسیار فاصله داریم. یکی از موضوعات موثر در کاهش تعداد پروازها پروتکل پذیرش مسافر با ۶۰ درصد ظرفیت هواپیما است که متاسفانه این پروتکل اجباری همچنان ادامه دارد.

وی ادامه داد: انتظار داریم با افزایش میزان واکسیناسیون عمومی در کشور این پروتکل حذف شود و شرکت‌های هواپیمایی بتوانند به میزان بیشتری مسافر جابه جا کنند.

دبیر انجمن شرکت‌های هواپیمایی درباره احتمال تغییر قیمت‌ها پس از حذف پروتکل پذیرش ۶۰ درصدی مسافران گفت: قیمت امروز بلیت هواپیما همان قیمت‌های سال ۹۸ است. به هر حال قیمت بلیت تابع عرضه و تقاضا است و تغییر قیمت‌ها بسته به این مکانیسم دارد.

اعلام آخرین وضعیت محدودیت سفرهای خارجی در دوران کرونا

محمد حسن ذیبخش در خصوص آخرین وضعیت و شرایط سفرهای خارجی افزود: محدودیت پروازهای خارجی بدون تغییر هنوز ادامه دارد.

وی گفت: فقط کشور انگلیس از فهرست محدودیت ها خارج شده است و پروازها به این انگلستان برقرارشد. پروازها به عراق نیز به ضرورت و با رعایت پروتکل های ویژه در حال انجام است.

به گفته ذیبخش به دلیل شیوع کرونا تغییری در وضعیت سفر به کشورهای پرخطر و ویژه به وجود نیامده است.

سخنگوی سازمان هواپیمایی توضیم داد: اکنون سفر به هند، پاکستان، فرانسه، بوتسوانا، برزیل، جمهوری چک، عراق، استونی، ایرلند، لسوتو، مالاوی، موزامبیک، اسلواکی، آفریقای جنوبی و زامبیا به عنوان کشورهای دارای شرایط ویژه ممنوع است.

وی گفت: برای این کشورها ممنوعیت پذیرش مسافر چه با پرواز مستقیم چه غیرمستقیم داریم که استثنائی برای دیپلمات‌ها و نمایندگان سازمان‌های بین‌المللی با رعایت شرایط و پروتکل‌های کرونا قائل هستیم.

ذیبخش گفت: فهرست ۲۷ کشور نیز که به عنوان کشورهای پرخطر با شرایط خاص مسافر پذیرش می شود شامل آلبانی، آندورا، بحرین، بولیوی، بوسنی و هرزگوین، کلمبیا، مصر، استونی، اکوادور، مجارستان، اردن، کوزوو، لتونی، لبنان، مالت، مولداوی، مونته نگرو، مقدونیه، فلسطین، سنت لوسیا، ‌صربستان، سیشل، اسلونی، سوئد، سوریه، تانزانیا و امارات متحده عربی اعلام می شود. سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری اظهار داشت: کشورهای پرخطر که با بروز بالای بیماری شناخته شده‌اند، دارای شرایط عدم منع تردد با الزام ارائه تست PCR منفی با اعتبار ۹۶ ساعته در مبدأ‌ و انجام تست مجدد پس از ورود به کشور برای مسافران بالای ۸ سال هستند.

اگرچه پرواز مستقیمی به برخی از کشورهای نامبرده وجود ندارد اما ستاد کرونا با این استدلال که مسافر از طریق پرواز کانکشن در مسیرهای ذکر شده جابجا و وارد ایران شود، نام برخی کشورها را که ایران پرواز مستقیمی به آن ندارد در فهرست کشورهای ممنوع و پرخطر آورده است.

یبخش افزود: همه اتباع ایرانی و خارجی که قصد سفر به ایران را دارند، ملزم به ارائه گواهی تست مولکولی(RT-PCR) منفی از نظر کووید ۱۹ با مدت اعتبار حداکثر ۹۶ ساعت از آزمایشگاه‌های مورد تایید وزارت بهداشت کشور مبدا به زبان انگلیسی یا مورد تایید کنسولگری پیش از سوار شدن به هواپیما در فرودگاه مبدا هستند.

سخنگوی سازمان هواپیمایی کشوری ادامه داد: مسافران باید فرم خوداظهاری عدم ابتلا به کووید۱۹ را در فرودگاه مبدا قبل از صدور کارت پرواز تکمیل و به نماینده شرکت هواپیمایی ارائه کنند و همچنین فرم تعهد مسافر را در طول پرواز تکمیل و در فرودگاه مقصد به نماینده وزارت بهداشت مستقر در فرودگاه تحویل دهند.

منع و محدودیت سفرهای خارجی با توجه به وضعیت کرونایی کشورهای مقصد با تصمیم ستاد مبارزه با کرونا و ابلاغ آن از سوی سازمان هواپیمایی انجام می‌شود. اکنون پروازهای انگلیس به دلیل عادی شدن شرایط در این کشور برقرار است، اما سفر به هند و پاکستان ممنوع و بلیت فروشی در این مسیرها نیز غیرقانونی اعلام شده است.آخرین قیمت های بازار ایران را اینجا کلیک کنید.

کدخبر: 692717 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟