رئیس دفتر فرح پهلوی بی سروصدا به ایران آمد و رفت!

روزنامه جمهوری اسلامی در ستون صرفا جهت اطلاع خود به نقل از همشهری آنلاین نوشته است؛

گفته می‌شود در دی ماه کامبیز آتابای ، رئیس اسبق فدراسیون فوتبال به ایران آمده و بعد از چند روز کشور را ترک کرده است.

آتابای، در سال‌های ۱۳۵۱ تا ۱۳۵۷ رئیس فدراسیون فوتبال ایران بود. آتابای در سال ۱۹۷۸ میلادی رئیس کنفدراسیون فوتبال آسیا هم شد اما بعد از انقلاب اسلامی در دی سال ۱۳۵۷ از مسئولیت‌های خود استعفا داد و از ایران رفت.

وی به جز مسئولیت ریاست فدراسیون‌های فوتبال و سوارکاری، مسئولیت ریاست اصطبل سلطنتی را هم در سال‌های قبل از انقلاب برعهده داشت! آتابای بعد از انقلاب اسلامی رئیس دفتر فرح پهلوی در نیویورک هم بود و حالا حضور بی‌سروصدای او در ایران سوال برانگیز است.

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 970103
  • فیلم/ نگاهی به چیدمان شاهانه و فوق لاکچری قصر باشکوه 450 متری شراره رخام، بازیگر سریال ناریا در زعفرانیه تهران/ از فنگ شویی تا مبلمان مدرن و تابلوهای هنری منحصربه‌فرد

اخبار تاپ حوادث