صحنه شهادت مظلومانه یک پلیس به روایت تروریست مزدور/ پیشنهاد ۵۰۰میلیون تومان داده بودند + فیلم
تبلیغات

مأمور پلیس را از ماشین خارج کردم، روی زمین خواباندم و به شکمش شلیک کردم. ۳ تیر هم به نفر دوم شلیک کردم.
پخش اعترافات عناصر تروریستی حوادث اخیر، به مرور زوایای پنهان و خاموش شهادت بسیاری از مردم و حافظان امنیت را روشن می‌کند.
در تصاویر مربوط به اعتراف یکی از عناصر تروریستی که امروز پخش شده است، این فرد اقدامات خود در به شهادت رساندن دو مأمور پلیس را اینگونه روایت می‌کند: «در نقطه‌ای که حضور داشتیم، مأموران پلیس بین جمعیت گیر افتاده بودند؛ من از این فرصت استفاده کردم و به سمت خودروی پلیس رفتم. اولین نفر را از ماشین خارج کردم، روی زمین خواباندم و به شکمش شلیک کردم. سپس ۳ تیر به نفر دوم شلیک کردم. بعد گفتم تو رو زنده می‌گذارم تا بروی برای بقیه تعریف کنی.»
از همین اظهارات کاملاً مشخص است که این فرد تروریست با مأمورانی مواجه شده است که هیچ سلاحی همراه نداشته‌اند و او به راحتی توانسته است با سلاح و بدون هیچ مقاومت و تقابلی از سمت مأموران پلیس، به آنها شلیک کند.
این فرد تروریست همچنین درباره ارتباط خود با شبکه تروریستی اینترنشنال گفت: کسی که در پیج اینترنشنال با او آشنا شده بودم پیشنهاد مبلغی داد و من هم شرکت کردم. ابتدا به من پیشنهاد ۵۰۰میلیون تومان داده بودند اما بعد از واریز ۱۰میلیون تومان، دیگر خبری از مابقی پولی که وعده داده بودند، نشد.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات