هواپیماهای جنگی بریتانیا و فرانسه تأسیسات مشکوک سلاح‌های داعش در سوریه را هدف قرار دادند
تبلیغات

به گزارش گروه ترجمه رکنا، به نقل از ان بی سی، وزارت دفاع بریتانیا روز یکشنبه اعلام کرد که هواپیماهای جنگی بریتانیا و فرانسه در مرکز سوریه یک حمله هوایی علیه تأسیسات زیرزمینی انجام دادند که احتمال می‌رود اعضای گروه تروریستی داعش در آن سلاح و مواد منفجره ذخیره کرده باشند.

طبق بیانیه وزارت دفاع بریتانیا، این حمله عصر شنبه بر ساختاری در کوه‌های شمال شهر تاریخی پالمیرا در استان حمص انجام شد.

بریتانیا و فرانسه بخشی از ائتلاف تحت رهبری آمریکا هستند که بیش از یک دهه با شبه‌نظامیان داعش مبارزه می‌کنند.

وزارت دفاع اعلام کرد که نیروهای هوایی بریتانیا از جنگنده‌های تایفون FGR4 به همراه یک تانکر سوخت‌رسان و با مشارکت هواپیماهای فرانسوی، این حمله مشترک را انجام دادند. نیروی هوایی بریتانیا از بمب‌های هدایت‌شونده Paveway IV برای هدف‌گیری تونل‌های دسترسی به تأسیسات استفاده کرد. اگرچه ارزیابی دقیق در حال انجام است، اما شواهد اولیه حاکی از آن است که هدف «با موفقیت» مورد اصابت قرار گرفته است.

جان هیلی، وزیر دفاع بریتانیا، گفت: «این اقدام رهبری بریتانیا و اراده ما برای ایستادن در کنار متحدانمان و ریشه‌کن کردن هرگونه احیای مجدد داعش و ایدئولوژی‌های خشونت‌آمیز آن در خاورمیانه را نشان می‌دهد.»

تا این لحظه هیچ واکنشی از سوی دولت سوریه نسبت به این حملات اعلام نشده است. سوریه اواخر سال گذشته به ائتلاف ضد داعش پیوست.

با وجود شکست داعش در سوریه در سال ۲۰۱۹، سلول‌های خفته این گروه هنوز حملات مرگبار در سوریه و عراق انجام می‌دهند، جایی که تروریست‌ها زمانی خلافت خود را اعلام کرده بودند. کارشناسان سازمان ملل می‌گویند داعش هنوز بین ۵۰۰۰ تا ۷۰۰۰ عضو در مناطق تحت کنترل سابق خود در سوریه و عراق دارد.

ماه گذشته، دولت ترامپ نیز حملاتی در سوریه انجام داد تا شبه‌نظامیان و پایگاه‌های سلاح داعش را «از بین ببرد»، این اقدام در واکنش به یک حمله کمین در نزدیکی پالمیرا انجام شد که دو سرباز آمریکایی و یک مترجم غیرنظامی آمریکایی را کشته بود.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات