33 وام 938 میلیارد و 570 میلیون تومانی چای دبش که برگشت نداشت/ مدیرعامل این شرکت کجاست؟

تابناک در ادامه آورده است ،  نام دبش با چای دبش عجین شده است. شرکتی که با تخلفات ارزی کلان در صنعت چای و تجارت خارجی کشور، چند ماه قبل در صدر اخبار بود و سروصدای زیادی به پا کرد.

شرکت دبش سبز گستر یا همان چای دبش ، از طریق شرکت‌های مختلف و مرتبط با خود، توانسته است در سال های اخیر از بانک‌های مختلف، تسهیلات کلانی دریافت کند. به‌گونه‌ای که طبق گفته سخنگوی قوه قضاییه، ۹ شرکت فعال وابسته به چای دبش و تعدادی از شرکت‌ها نیز به صورت غیرفعال هستند و از طریق بسیاری از بانک‌های کشور، تسهیلات کلانی دریافت کرده اند.

حال بررسی تسهیلات کلان دریافتی شرکت چای دبش و زیرمجموعه‌هایش از بانک‌های کشور نکات قابل تأملی دارد که قصد داریم در چند گزارش به آن بپردازیم تا ببینیم مدیران دبش به کدام بانک‌ها بدهی کلان دارند؟

بدهی چند صد میلیاردی چای دبش به اقتصاد نوین

نخستین بانکی که به سراغش رفتیم، بانک اقتصاد نوین است. بانکی خصوصی که بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط بانک مرکزی، تا پایان خردادماه سال جاری تسهیلات کلانی به شرکت‌های زیرمجموعه چای دبش پرداخت کرده است و در تمامی این وام‌های پرداختی، شرکت دبش سبز گستر (چای دبش) به‌عنوان ذینفع حضور دارد.

وام۹۳۸ میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومانی  که برگشت نداشت

بر اساس اطلاعات منتشر شده توسط بانک مرکزی، بانک اقتصاد نوین طی ۱۳۴ فقره وام با اقساط ۱۲ ماهه، مجموعا ۹۳۸ میلیارد و ۵۷۰ میلیون تومان تسهیلات با نرخ ۱۸ و ۲۳ درصد به مشتری‌هایی پرداخت کرده است که ذینفع همه آن ها، چای دبش بوده است.

نکته مهم در این میان، عدم بازگشت یک ریال از تسهیلات مذکور به بانک اقتصاد نوین است. به بیان دیگر، شرکت چای دبش به عنوان ذینفع این تسهیلات، تا پایان بهار امسال، بیش از ۹۳۸ میلیارد تومانی بدهی به بانک اقتصاد نوین داشته است.

تسهیلات مشتریان بانک اقتصاد نوین

مدیرعامل شرکت چای دبش کجاست؟

سی‌ام مردادماه امسال، سخنگوی قوه قضاییه درباره آخرین وضعیت پرونده چای دبش گفت: اکبر رحیمی، مدیرعامل این شرکت به عنوان متهم اصلی پرونده اخلال در نظام اقتصادی و قاچاق ارز و رشا و ارتشا، با عدم تودیع وثیقه ۱۵۷ هزار میلیاردی در بازداشت است.

 وی تأکید داشت: اگر پرونده طولانی شده، به دلیل عدم همکاری متهم بوده است.

وبگردی