هشدار / این دو نوع زعفران تقلبی است

سید مهدی زمانی افزود: به دلیل چاپ و نشر پاکتهای زعفران با عناوین "قائنات" و "ممتاز قائنات" و تقلبات گسترده در این مدل بسته بندی و همچنین تبلیغ زعفران‌هایی با این ویژگی ها در فضای مجازی از جمله اپلیکیشن های دیوار، شیپور و ترب، جمع آوری آنها از بازار مشهد در دستور کار این اتحادیه قرار گرفته است.

وی بیان کرد: در بسته بندی‌های مزبور مقدار بسیار ناچیزی زعفران وجود داشته که به خاطر نداشتن هیچ گونه نام و نشانی، زمینه تقلب و به خطر انداختن سلامتی مردم برای سود جویان را فراهم کرده است و امیدواریم با ورود قاطع دستگاههای نظارتی بساط این معضل جدی در صنف زعفران برچیده شود.

رییس اتحادیه صنف فروشندگان زعفران گفت: افرادی که قصد فعالیت در زمینه بسته بندی و عرضه زعفران را دارند باید از نام تجاری برخوردار باشند و مشخصات کامل محل فعالیت خود را اعم از آدرس تلفن و مقدار زعفران موجود در پاکت را روی آن درج کنند.

زمانی از مردم خواست که از خرید زعفران های فاقد ثبت برند و بدون نام و نشان که هیچ گونه هویتی ندارند، خودداری نمایند.

وی همچنین از مراجع تصمیم گیر خواست که یکی از شروط اصلی تبلیغات زعفران در فضاهای مجازی را داشتن مجوز صنفی از اتحادیه مربوطه بگذارند، چرا که اغلب این اشخاص تبلیغ کننده بدون مجوز صنفی مشغول به فعالیت هستند که جمع آوری آنها موجب پاکسازی سطح بازارهای سطح کشور خواهد شد.

شمار پروانه کسب معتبر از اتحادیه فروشندگان زعفران مشهد ۶۸۰ مورد است.

منبع: ایرنا

کدخبر: 954047 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟