انتشار بوی نامطبوع در بندر انزلی و سیاه شدن ساختمان ها / فرماندار چه گفت ؟ + عکس
تبلیغات

به گزارش رکنا ، طی چند روز اخیر کلیپ‌هایی از شهروندان بندرانزلی در فضای مجازی منتشر شده که نشان از انتشار بوی نامطبوع در مناطقی از بندرانزلی و متعاقب آن سیاه شدن سقف‌های کاذب برخی منازل مسکونی دارد، براین اساس ایسنا در راستای رسالت خبری خود موضوع را از فرماندار بندرانزلی پیگیری کرده است.

محمدصالح ضیایی در گفت‌وگویی در خصوص استشمام بوی نامطبوع در بخشهایی از شهرستان انزلی و سیاه شدن سقف‌های کاذب برخی منازل اظهار کرد: در پی انتشار بو و سیاه شدن سقف کاذب (کمپارس) برخی منازل در مناطقی از بندرانزلی، بلافاصله پس از اطلاع از موضوع مراتب امر به دستگاه‌های ذی‌ربط از جمله محیط زیست و شبکه بهداشت که متولی این موضوع هستند، انتقال داده شد.

وی با بیان اینکه رئیس شبکه بهداشت به همراه رئیس اداره محیط زیست شهرستان بازدید میدانی و نشست اولیه در این خصوص داشتند، افزود: به جهت اهمیت موضوع در کوتاه‌ترین زمان ممکن نیز یک کارگروه مشترک متشکل از محیط زیست، شبکه بهداشت و فرمانداری شهرستان بندرانزلی با دعوت از کارشناسان شبکه بهداشت استان و اداره کل محیط زیست گیلان جهت بررسی‌های لازم میدانی انجام خواهیم داد و نتیجه کارشناسی شده و خروجی جلسه به استحضار شهروندان خواهد رسید.

فرماندار شهرستان بندرانزلی افزود: بعد از بارندگی اخیر، کاهش بو محسوس است ولی پیگیری این موضوع بسیار اهمیت دارد.

بوی منتشر شده در شهر خطرناک نیست

بوی منتشر شده در شهر خطرناک نیست

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی