اهمیت « وَ» در سرنوشت بازنشستگان و مستمری بگیران /اصلاح اساسنامه کانون عالی بازنشستگان

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا،سعید تبریزیان فعال حوزه کارگری به خبرنگار اجتماعی رکنا گفت:وجود نواقص در اساسنامه کانون عالی بازنشستگان بستر مناسبی برای بروز تخلفات است.

کانون عالی بازنشستگان برای خروج از این وضعیت موظف است اصلاح وتغییر دستورالعمل اساسنامه را  در دستور کار خود قرار دهدو

او افزود: ضمنا مهمترین تغییری که باید انجام شود، تغییر سرفصل دستورالعمل است و به همین خاطر کانون بازنشستگی مستمری بگیران سازمان تامین اجتماعی و فصل اول تعاریف منظور از کانون در دستورالعمل ذکر بشود کانون های بازنشستگی « َو » مستمری بگیران تامین اجتماعی .

تبریزیان ادامه داد:علاوه بر این در فصل دوم کلیات آن قسمت که نوشته حفظ حقوق منافع مشترک پیگیری حل مشکلات رفاهی و اجتماعی مستمری بگیران و بازنشستگان تامین اجتماعی|،در فصل دوم جدول تعداد کارمندان کانون ها براساس تعداد عضوی که دارد تدوین شود و تبصره هزینه حقوق و مسائل مالی آنها سازمان مکلف است پرداخت نماید در نظر گرفته شود.

او علاوه بر این گفت: در فصل دوم تبصره ماده۴ اضافه شود مستمری بگیران کارمندان مشمول تامین اجتماعی و مدیران و کارگران می توانند از سوی وزارت تعاون و رفاه اجتماعی نسبت به تاسیس نمایندگی کانون  بلا مانع است   .

تبریزیان معتقد است: حداکثر اعضا هیئت مدیره دو دوره در دستورالعمل قید گردد و از موروثی شدن افراد درکانون ها جلوگیری شود.میزان تحصیلات حداقل دیپلم دردستورالعمل و اساسنامه در نظر گرفته شود.

 او همچنین تاکید دارد:در قسمت انحلال، از بین بازنشستگان در مجمع  سه نفر آگاه انتخاب و جایگزین تیم هیئت مدیره قبل شوند تا کسب تکلیف قطعی بعمل آید. در دستورالعمل حداکثر سن جهت کاندیدا شدن ۶۵ سال قید شود.

تبریزیان در ادامه اصلاحات پیشنهادی گفت:در دستورالعمل ایجاد دفاتر مالی حسابرسی در کانون ها قید و دیگر موارد که بایدکارشناسان بند به بند دستورالعمل را بخوانند و نسبت به اصلاح آن کانون عالی اقدام نماید.

 او با توجه به اینکه اصلاح اساسنامه تاثیر فوق العاده ای در کاهش مشکلات آنان دارد افزود:مسئولین کانون بازنشستگان نسبت به اصلاحات بندهای دستورالعمل اساسنامه اقدام نمایند تا همگان به  صداقت و پاکدستی کانون عالی  آگاه شوند.

 

وبگردی