آقای رییس جمهور می دانید حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی افزایش نیافته است ؟!/ کوتاهی وزارت کار و سازمان تامین اجتماعی در این روزهای سخت و تورمی بازنشستگان کارگری
تبلیغات

به گزارش رکنا ؛ باوجودیکه دولت و شخص دکتر مسعود پزشکیان در همه جلسات تاکید دارند باید معیشت مردم در اولویت بعد جنگ باشد اما در وزارت کار و رفاه و سازمان تامین اجتماعی وزیر و مدیرانش انگار خارج از تورم زندگی می کنند چرا که هیچ اعتنایی به دل نگرانی های جمع کثیری از مردم ندارند.

در فروردین ماه حقوق کارمندان لشگری و کشوری و حتی بازنشستگان شان طبق مصوبه افزایشی در اواخر سال گذشته کامل پرداخت شد کارمندان و بازنشستگانی که بسته های حمایتی جداگانه ای نیز دارند برخی ها دارای خانه های سازمانی بسیار یا کارت های اعتباری خرید و واریز های سازمانی متعددی هستند اما در بخش کارگری و بازنشستگان تامین اجتماعی شاهد کارشکنی های بسیاری بودیم عدم ابلاغ به موقع مصوبه افزایش حقوق کارگران که وزارت کار بسیار مقاومت کرد تا این مصوبه با تاخیر حتی چندماهه ابلاغ شود که نتوانست و حالا عدم تصویب و ابلاغ افزایش حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی با وجود گذشت نزدیک به 45 روز از سال جدید و پرداختی حقوق فروردین ماه طبق حقوق سال 1404 که با توجه به تورم در شرایط جنگی بسیار پایین است می تواند اجحاف در حق بازنشستگان و مستمری بگیران باشد بازنشستگانی که هیچگونه بسته های حمایتی ندارند نه در دوران کاری شان خانه های سازمانی داشتند که با پس انداز اجاره خانه هایشان بتوانند خانه ای برای خود دست و پا کنند و نه کارت های اعتباری و واریزی های سازمانی در زمان شاغل بودن و بازنشستگی نداشته اند که حالا کمی پس انداز برای گذران روزهای سخت داشته باشند.

متاسفانه تبعیض های دولتی درباره و قشر کثیر کارمندی و کارگری همیشه بوده و هست و باز هم متاسفانه وزاری کار در هر دولتی همیشه کارگران و بازنشستگان تامین اجتماعی را غیر خودی و کارمندان لشگری و کشوری را خودی انگاشته اند و در این روزها که رییس جمهور پزشکیان دولتش را عدالت خواه معرفی می کند همه بی عدالتی ها نه تنها برجای مانده اند بلکه بدتر هم شده اند .

حرف آخر اینکه ، افزایش حقوق امسال بازنشستگان کارگری یکی از دغدغه های بازنشستگانی است که با وعده ها ی انتخاباتی پزشکیان قرار بود درک شوند اما مدیریت سازمان تامین اجتماعی و وزارت کار به مسیری رفته است که انگار بازنشستگان باید حق افزایش حقوق سال 1405 و افزایش 30 درصد همسان سازی را گدایی کنند و تصمیم گیرندگان که خود دغدغه نان شب ندارند و در بهترین خانه ها و با بهترین امکانات زندگی می کنند کوتاهی می کنند در حالیکه پزشکیان ثابت کرده است خودش متفاوت و مردمی است و دغدغه های مردم را دغدغه خود می داند و این سوال می ماند که آقای رییس جمهور می دانید در این شرایط سخت اقتصادی حقوق بازنشستگان تامین اجتماعی افزایش نیافته است ؟! اگر اطلاع دارید و دستوری نمی دهید پس قشر میلیونی از مردم را فراموش کرده اید و اگر نمی دانید باید مدیرانتان را مواخذه کنید چرا هم کوتاهی می کنند هم به شما گزارش نمی دهند ؟!

نمایندگان بازنشستگان تامین اجتماعی  نیز نباید اینقدر تسلیم کوتاهی های مدیران تامین اجتماعی و وزارت کار باشند چون در این صورت اعتماد بازنشستگان را از دست می دهند و سکوتشان در برابر این بی عدالتی ها قابل توجیه نیست !

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات