سنگ قبر هم قسطی شد /  با دو چک صیادی سنگ فبر می فروشند / فروشنده سنگ مزار : قشر مرفه هم قسطی سنگ مزار می خرد
تبلیغات

به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا، حالا باید «سنگ قبر اقساطی» را هم به سبد خرید خانواده‌ها اضافه کرد. اینجا دیگر حتی مردن هم ساده نیست. اینجا با مرگت هم برای عزیزانت هزینه می‌تراشی؛ اینجا قسطی زندگی می‌کنی و قسطی هم می‌میری.

روزگاری خرید قسطی فقط برای خانه و خودرو بود. کمی که گذشت، خانه و خودرو از دسترس خارج شد؛ گفتیم شاید بتوان قسطی سفر خارجی رفت. سفر خارجی هم شد رویا. دل خوش کردیم به ایران‌گردی قسطی. بعد نوبت مدرسه قسطی رسید، داروی قسطی، آجیل قسطی، روغن قسطی، ماست قسطی، تخم‌مرغ قسطی… زندگی آرام‌آرام خلاصه شد در چک و قسط.

با خودمان گفتیم شاید مرگ، پایان این چرخه فرساینده باشد؛ شاید بتوان از این زندگی قسطی خلاص شد؛ اما نه؛ خدمات پس از مرگ هم قسط‌بندی شده است. حالا نوبت سنگ قبر است.

یکی از فروشندگان سنگ مزار که فروش اقساطی هم دارد، به رکنا می‌گوید: برخی خانواده‌ها تمایل دارند برای عزیز از دست‌رفته‌شان سنگ مرمر، تهیه کنند.

او توضیح می‌دهد: با توجه به هزینه‌های متعدد مراسم، برای اینکه خانواده‌ها بتوانند سنگ قبر را هم تهیه کنند، شرایط اقساطی در نظر گرفته‌ایم. بخشی از مبلغ ابتدا پرداخت می‌شود و باقی با چک تسویه خواهد شد.

به گفته این فروشنده، قیمت سنگ‌ها از ۳۰ میلیون تومان شروع می‌شود و تا ۶۰ میلیون تومان هم می‌رسد. نهایتا دو قسط بسته می‌شود و چک صیادی دریافت می‌کنند.

او در پایان اضافه می‌کند: قشر متوسط و ضعیف هم از مشتریان ما هستند؛ اما چون سنگ‌های ارزان‌تر و البته با کیفیت کمتر هم داریم، معمولا بدون اقساط خرید می‌کنند. سنگ پنج‌میلیونی هم موجود است؛ البته این سنگ‌ها در آرامستان‌های شهری نصب نمی‌شوند و بیشتر برای شهرستان‌ها کاربرد دارند.

حال باید پرسید، قسط بعدی را باید برای کدام کالا یا خدمات در نظر بگیریم؟

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات