رکنا گزارش می دهد
لزوم ورود وزارت بهداشت و سازمان غذا و دارو به بررسی سلامت شیر خشک های وارداتی
رکنا: کشور در هفته های اخیر با بحران شیر خشک نوزادان رو به رو بوده تا چایی که قحطی در برخی برندها که برای نوزادان با حساسیت ویژه تولید می شود مانند آپتامیل 2 همچنان ادامه دارد. والدینی که نوزادان خود را با این نوع شیر خشک تغذیه می کنند دربه در به دنبال شیر خشک هستند. نوزادانی که شیر خشک های خاص استفاده می کنند وضعیت بدتری دارند. والدین این نوزادان گاها تا 500 هزار تومان یک قوطی شیر خشک را خریداری می کنند. حال در این شرایط وضعیت سلامت شیرخشک های وارداتی نیاز به بررسی از سوی وزارت بهداشت دارد.
به گزارش خبرنگار اجتماعی رکنا،براساس اعلام یک آزمایشگاه شیرخشک های وارداتی ببویت و ببلاک فاقد تاییدیه کافی بهداشتی است و این اعلام نظر از سوی این آزمایشگاه ، ورود سازمان غذا و دارو و وزارت بهداشت برای بررسی سلامت این دو برند شیرخشک را مطرح کرده است.
بر اساس اعلام این آزمایشگاه مشخصات استاندارهایی که بر قوطی شیرخشک ببویت چاپ شده با محتوای داخل قوطی شیرخشک مطابقت ندارد،به طور مثال میزان ویتامین سی درج شده بر قوطی کمتر از محتوای قوطی است.
براساس این گزارش درباره تاریخ مصرف شیرخشک ببلاک هم ابهاماتی وجود دارد که سازمان غذا و دارو باید در این خصوص بررسی های لازم را انجام دهد.
گفتنی است، این آزمایشگاه از مراکز معتبر و جزو آزمایشگاه های همکار سازمان غذا و دارو است و طبق دستورالعمل های وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی با کسب مجوزهای لازم فعالیت می کند.
بنا بر این گزارش خطراتی که جان نوزادان تغذیه شده با این شیر خشک ها را تهدید می کند با بروز اسهال و بیماری های گوارشی همراه خواهد بود که در دراز مدت آسیب هایی به نوزران وارد خواهد کرد.
ارسال نظر