فیلم / 3 مرد خطرناک دست و پای زن تنها را بستند و او را کشتند / در اراک رخ داد

به گزارش رکنا، سردار فرزاد تاجره، فرمانده انتظامی استان مرکزی، در تشریح این پرونده اظهار کرد: پس از اعلام خبر قتل یک زن ۶۰ ساله به مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ در اراک، کارآگاهان پلیس آگاهی بلافاصله تحقیقات تخصصی خود را آغاز کردند. وی افزود: بررسی‌های اولیه از صحنه جرم نشان داد مقتول با دست و پای بسته به قتل رسیده و بررسی‌های انجام‌شده حاکی از آن بود که انگیزه متهمان از ارتکاب این جنایت، سرقت طلاهای زن ۶۰ ساله بوده است.

فرمانده انتظامی استان مرکزی ادامه داد: کارآگاهان با انجام تحقیقات میدانی و بررسی تصاویر دوربین‌های مداربسته موفق شدند سه فرد ناشناس را که در این جنایت نقش داشتند شناسایی کنند.

تاجره گفت: در ادامه یکی از متهمان به عنوان مظنون اصلی دستگیر شد و در جریان بازجویی‌ها به ارتکاب قتل با همدستی دو نفر دیگر اعتراف کرد.

وی اضافه کرد: با ادامه تحقیقات، دو متهم دیگر نیز در یک عملیات غافلگیرانه و در کمتر از ۶ ساعت دستگیر شدند و هر دو نفر به همدستی در قتل اعتراف کردند.

فرمانده انتظامی استان مرکزی همچنین از شناسایی فردی که اموال سرقتی را خریداری کرده بود خبر داد و گفت: در بازرسی از مخفیگاه متهم، طلاهای سرقتی به ارزش تقریبی ۲۵ میلیارد ریال کشف و ضبط شد.

بر اساس این گزارش، هر سه متهم پس از دستگیری با صدور قرار بازداشت روانه زندان شدند و پرونده برای ادامه روند رسیدگی قضایی در اختیار مراجع قضائی قرار گرفت.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1251083