فیلم اختصاصی/ شلیک 2 گلوله به صراف تهرانی داخل خودروی لوکسش / ساعتی پیش در میدان موج چیتگر رخ داد
تبلیغات

به گزارش خبرنگار جنایی رکنا، ساعت 11:50 صبح امروز، با تماس شهروندان با مرکز فوریت‌های پلیسی  خبر از یک درگیری منجر به قتل در خیابان اقاقیا نزدیک میدان موج دادند. با اعلام این خبر تیمی از مأموران پلیس 141 گلستان با سرپرستی سرهنگ کیانوش فلاح عزیزی به همراه بازپرس تبریزی بلافاصله در محل حادثه حاضر شدند.

بر اساس بررسی‌های اولیه و بازبینی دوربین‌های مداربسته، مقتول 35 ساله به نام "سعید" هدف گلوله قرار گرفته و جان باخته است. تصاویر دوربین‌ها نشان می‌دهد که وی حدود ساعت 10:20 وارد محل شده و پس از آن، فردی دیگر نیز وارد صحنه شده، مدتی در خودرو  مقتول نشسته و پس از درگیری با مقتول با شلیک 2 گلوله  به سمت ضلع شمالی محل حادثه متواری شده است.

در صحنه جرم مقدار زیادی ارز یورو روی زمین ریخته شده بود. بررسی‌ها نشان می‌دهد مقتول صاحب یک واحد صرافی در منطقه سعادت‌آباد تهران بوده است.

با دستور بازپرس دکتر تبریزی از دادسرای امور جنایی، جسد با دستور قضایی به پزشکی قانونی منتقل شد. تحقیقات برای شناسایی و دستگیری عامل این جنایت توسط پلیس آگاهی در حال انجام است.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی