فیلم و عکس های آتش سوزی آخر الزمانی در جنوب تهران /آتش نشانی :مهارآتش بسیار سخت و دشوار است
تبلیغات

به گزارش رکنا ،  آتش نشانی : جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری تهران، دقایقی پیش اعلام کرد که در ساعت ۱۸:۰۳ تیم‌های آتش‌نشانی با امکانات کامل به محل آتش‌سوزی در یک سوله مسقف بزرگ در منطقه رجایی اعزام شدند.

وی افزود: این سوله به صورت خصوصی بوده و حجم زیادی از مواد نفتی و روغنی در داخل آن وجود داشت که کار عملیات را بسیار حساس و دشوار کرده است

ملکی ادامه داد: نیروهای آتش‌نشانی هم‌اکنون مشغول عملیات مهار آتش و جلوگیری از گسترش آن هستند و تلاش می‌کنند هر چه سریع‌تر این حادثه را تحت کنترل درآورند


جلال ملکی، سخنگوی سازمان آتش‌نشانی تهران به خبرنگار رکنا  در توضیح این حادثه اعلام کرد: با وجود شدت آتش‌سوزی ، خوشبختانه در اطراف محل وقوع حادثه هیچ واحد مسکونی وجود ندارد و خطری جان ساکنان را تهدید نمی‌کند. عملیات نیروهای آتش‌نشانی برای کنترل و مهار کامل آتش همچنان ادامه دارد.

هفت ایستگاه آتش‌نشانی به همراه خودروهای پشتیبانی به محل حادثه اعزام شدند. حجم دود و شعله‌ها بسیار زیاد است و عملیات آتش‌نشانان همچنان ادامه دارد.



 آتش سوزی آخر الزمانی در جنوب تهران
photo_2025-08-17_18-40-38

 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی