اولین فیلم از صحنه حمله تروریستی به دادگستری زاهدان + آمار شهدا و مجروحان

 به گزارش رکنا،تصاویر منتشر شده لحظات نخست حمله تروریستی به دادگستری زاهدان را میبینید که دراین حادثه 5 نفر از هموطنان به شهادت رسیده و 13 نفر نیز مجروح شده اند.

سردار «علیرضا دلیری» جانشین فرمانده انتظامی سیستان و بلوچستان در این خصوص گفت:ساعت ۸:۳۰ صبح امروز یک تیم تروریستی وابسته به رژیم صهیونیستی در پوشش ارباب رجوع قصد ورود به دادگستری سیستان و بلوچستان واقع در شهر زاهدان داشت که با هوشیاری عوامل انتظامی حاضر در صحنه و درگیری ایجاد شده یکی از تروریست‌ها در محل به هلاکت رسیده و در پی انفجار نارنجگی که این تروریست به داخل ساختمان دادگستری انداخت متاسفانه شاهد شهادت تعدادی ارباب رجوع از جمله یک نوزاد یکساله و یک مادر بودیم.

در ادامه این درگیری در تعقیبی که برای دستگیری سایر عوامل این تیم انجام شود، دو عضو دیگر تیم به هلاکت رسیدند و در واقع کل این تیم به درک واصل شدند.

 

اخبار تاپ حوادث

وبگردی