احساس میکنم مادر خوبی نیستم

حالم خیلی بد است معده درد دارم یعنی نفخ شکم از لحاظ روحی خیلی بده احساس میکنم هیچکس نمی داند من چه میگویم .من خیلی کم شانس هستم از هر لحاظ که فکرش را بکنید حوصله خواندن ندارم حوصله گوش کردن هم ندارم حوصله سر و صدا ندارم با زور فعلا زنده ام ولی زندگی نمی کنم فقط دلم برای دوتا بچه هام میسوزد نمی دانم آنها چه گناهی کردند به قول شوهرم من لیاقت خانه زندگی نداشتم بچه هام چه گناهی کردن که آرزوی یه گوشی دارند. حتی عرضه رسیدگی به دندان درد بچه هام را ندارم. من مادر خیلی بدی هستم زود ناراحت میشوم و زود هم پشیمان چه باید بکنم سعی کردم خودم را کنترل کنم ولی نشد. بعضی وقتها سرم در خواب پرش میکند یا خواب بد میبینم بعضی وقتها دست و پایم می لرزد.

2020-12-27 17:47:33 تاریخ : ۱۳۹۹/۱۰/۰۷ ۲۱:۱۷:۳۳ تعداد پاسخ ها 1
  • متخصصان سلامت روان بر این باورند که هر گونه استرس و اضطراب می تواند سیستم عصبی گوارشی ما را مختل کند و منجر به علایمی نظیر سندرم روده تحریک پذیر شود که موجب گرفتگی ، نفخ ، سوزش و درد معده و اسهال و یبوست در فرد گردد. مطالعات نشان داده است که استرس و عصبانیت و تجربه احساس گناه می تواند بر روی سیستم گوارشی اثر گذار باشد که متعاقب آن سبب تحریک سیستم گوارشی می شود. در بیمارانی که سابقه نفخ و مشکلات گوارشی طولانی دارند ابتدا توصیه می شود تحت نظر یک متخصص داخلی یا گوارش اقدامات لازم تشخیصی و درمانی را به عمل آورند. هر چند که این علایم می تواند عمدتاً ریشه در مشکلات روحی – روانی نیز داشته باشد و گاهی ممکن است برخی افراد به دلیل ضعف در اعتماد به نفس یا ضعف در بیان احساساتشان مشکلات عصبی خود را به شکل علایم گوارشی نشان دهند. بنابر این علاوه بر مشاوره با یک متخصص داخلی لازم است تحت نظر یک روانشناس بالینی یا روانپزشک علاوه بر مداخلات دارویی به حل و فصل تعارضات خود بپردازید. توصیه می گردد در حال حاضر تحت نظر یک روانشناس روی افکار ، احساسات و هیجانات خود کار کنید تا بتوانید در موارد بحرانی آن را مدیریت کنید تا منجر به عصبانیت و پرخاشگری و احساس گناه در شما نشود. زمانی که در حال عصبانی شدن هستید سعی کنید از مکان مورد نظر دور شوید و همواره این مساله را به یاد داشته باشید که هر انسانی می تواند اشتباه کند و نباید از مسایل و اتفاقات زندگی کوه ساخت. سعی کنید مقاوم ، استوار و مصمم با مشکلات روبرو شوید و آگاه باشید که تغییرات نیازمند زمان است و با دلسردی و احساس گناه تغییری ایجاد نمی شود. هم چنین بهتر است روی نقاط مثبت زندگی اتان بیشتر تمرکز کنید و در نهایت بهتر است برای افزایش اعتماد به نفستان و تسریع بهبود حال روحی اتان با یک مشاور یا روانپزشک مشورت کنید.

    2020-12-27 17:47:43 ۱۳۹۹/۱۰/۰۷ ۲۱:۱۷:۴۳ 1139

ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.

ارسال نظر

 

سفر

    پرسش و پاسخ