جواني 21 ساله هستم و قصد دارم ازدواج كنم. هر دختري كه پدر و مادرم به من معرفي ميكنند، نميپسندم و هر دختري را كه من به آنها معرفي ميكنم، آنها بهانه ميگيرند. لطفا راهنماييام كنيد.
2020-06-17 11:09:21
تاریخ :
۱۳۹۹/۰۳/۲۸ ۱۵:۳۹:۲۱
تعداد پاسخ ها
1
نوید
آنچه مشخص است بين شما و والدينتان نوعي تعارض در انتخاب همسر آيندهتان به وجود آمده است. به علت تغييرات سريع اجتماعي و فرهنگي وضعيتي پيش آمده كه در مباحث جامعهشناسي تحت عنوان گسست فرهنگي از آن ياد ميكنند؛ گسست فرهنگي يعني ناتواني نسل قبلي در انتقال ارزشها و مفاهيم و هنجارها به نسل جديد. وقتي گسست فرهنگي پيش ميآيد كه نسل والدين يك چارچوب و ارزشي دارند و نسل جديد به يكسري ارزشهاي جديد روي آورده است و با ارزشهاي والدين فاصله دارد كه در عنوان ديگر ميگويند شكاف نسلي به وجود آمده است. انتخاب شما مورد تاييد والدينتان نيست و انتخاب آنها را نيز شما نميپسنديد. خواهي يا نخواهي آنها والدينتان هستند و نميتوانيد در انتخاب مهم زندگي و براي داشتن زندگي موفق آنها را حذف و صورت مساله را پاك كنيد، بايد در كمترين ميزان ملاحظهشان را كنيد. اگر دقيقتر بخواهيم به اين مساله نگاه كنيم، حضور والدين و نقش والدين در امر ازدواج فرزندان نقش مثبتي است. به عبارتي حمايت اجتماعي را براي خانواده تازه تاسيس به دنبال دارد و مشروعيت، حقانيت و اعتبار و پرستيژ اجتماعي به خانواده تازه شكل گرفته ميدهد، بنابراين بايد به نوعي ملاحظه آنها را داشته باشيد و با يك یا دو يا حتي سه انتخاب نميتوان قانون كلي صادر كرد و بگوييد آنها هر سه انتخابتان را نپسنديدند و در كل مخالف انتخاب شما هستند. به چارچوبهاي آنها نزديك شويد، زيرا والدين معمولا به نسبت متعادلتر، منطقيتر و بهنجارتر در امر ازدواج به مساله نگاه ميكنند، پس به نقطهنظرات آنها مثبت نگاه كنيد و احساسي تصميم نگيريد. از سوي ديگر خودتان را جاي آنها تصور كنيد. والدين بايد نوع نگراني و حساسيت را نسبت به ازدواج فرزندانشان داشته باشند. به هر يك از والدينتان كه نزديكتر هستيد، نزديك شويد تا مقداري از يخ آنها آب شود و فاصلهها از بين برود. چارچوبهاي فكري و انتخابيتان را بگوييد و سعي كنيد با ملاحظه اظهارنظرها خودتان را به ارزشهاي آنها نزديكتر كنيد.
از قديم ازدواج فرزندان يكي از ذغدغههاي والدين بوده است و اين امر در گذشته يكي از كاركردها و وظايف خانواده محسوب ميشد. هر چند زمانه تغيير كرده، ولي نقشها به طور كلي از خانوادهها گرفته نشدهاند. ضمنا شما تنها نيستيد و در آينده بايد با مجموعهاي به نام خانواده ارتباط داشته باشيد، بنابراين حضور اجتماعي و فرهنگي والدين و همراهي آنها براي تقويت خانواده موفق لازم و ضروري است و اين چيزي است كه حتي اگر آنها زنده هم نباشند، به خاطر اينكه ارزشها و ايدهآلهاي آنها در ما نهادینه شده است، در انتخاب زندگي مشترك نقش دارد. به خودتان زمان بدهيد و به مرور سعي كنيد به شكل متعادلتري با مساله برخورد كنيد تا به يك نقطه مشترك برسيد. اين روش بسيار بهتر از حالتي است كه مستقل تصميم بگيرد.
ارسال نظر