ارسال پرسش

وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
ok uplodaed.
  • افسردگی ارثی است؟

    حدود 11 سال است كه همسرم به افسردگي از نوع دو قطبي مبتلا شده است و قرص مصرف مي‌كند و با قطع موقتي داروها، دوباره واكنش‌هاي منفي نشان مي‌دهد. آيا اين قرص‌ بايستي در بلندمدت، مصرف شوند؟ ممكن است فرزندانم نيز مبتلا شوند؟

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۲۰ ۱۶:۲۵:۰۳
  • شوره سر را چطور از بین ببریم؟

    بيش از 7 سال است كه پوست سرم چرب و پر از شوره شده است. استفاده از شامپوهاي ضدشوره تأثيري بر رفع مشكل من ندارد. براي از بين رفتن شوره‌ها چه اقدامي بايد انجام بدهم؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۲۰ ۱۶:۲۰:۴۷
  • ترشح بینی و حلق با درد معده ارتباط دارد

    يك سال قبل دچار تپش قلب شدم ولي پزشك بعد از معاينه اعلام كرد قلبم سالم است و مشكل از ورم معده‌ام است. از يك‌ماه قبل پيشاني‌ام درد گرفته است و چشمانم نيز به‌شدت درد مي‌كند. مخاط سفيدي از بيني‌ام خارج مي‌شود و ترشح پشت حلق دارم. آيا اين علائم با درد معده من در ارتباط است؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۲۰ ۱۶:۱۶:۰۰
  • کف دستانم داغ می شود

    مدتي است كه دماي بدنم بالا مي‌رود و در ناحيه كف دستانم احساس داغي مي‌كنم. آزمايشات افزايش غلظت خون و ميزان تري‌گليسيريد 218 را نشان داده است، رژيم غذايي هم در اين‌باره مؤثر نبوده است، راهكار ديگري را توصيه مي‌كنيد؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۲۰ ۱۶:۱۲:۴۶
  • چهار سال است ورم مثانه دارم

    بيش از چهار سال است كه دچار تكرر و سوزش ادرار شده‌ام. در سونوگرافي تشخيص تورم مثانه داده شده است و مصرف داروي... در كاهش تكرر ادرار مؤثر بوده اما در مورد سوزش ادرار اثربخش نبوده است. در طول روز به ميزاني بسيار كم آب مي‌نوشم و به مقدار زيادي چاي مي‌نوشم. در ضمن سابقه عارضه پروستات نيز در اقواممان وجود داشته است. علت و راه درمان را چه مي‌دانيد؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۱/۲۰ ۱۶:۰۹:۴۶