ارسال پرسش

وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
ok uplodaed.
  • بعد از درمان ورم معده باز هم به دکتر بروم یا همین داروها را بخورم؟

    نزديك به يك سال قبل دچار درد معده شدم كه با انجام آندوسكوپي تشخيص ورم خفيف معده داده شد. پزشك داروهاي ... را تجويز كرد كه پس از يك ماه بهبودي حاصل شد. آيا نياز است مجدداً به پزشك مراجعه كنم يا اين كه مي‌توانم مدت‌ها از اين داروها استفاده كنم؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۲/۰۸ ۲۰:۳۹:۲۹
  • چهار سال پیش همسرم تومور سینه اش را تخلیه کرد بعد از دو ماه تومور مخچه اش را درمان این بیماری چیست؟

    همسرم 33 سال دارد. حدود چهار سال گذشته به دليل سرطان سينه، يك چهارم از سينه‌اش تخليه شده است و بعد از گذشت دو ماه، روي مخچه‌اش تومور بدخيمي ايجاد شد كه مورد عمل جراحي قرار گرفت. در حال حاضر از روش‌هاي درماني و دارو استفاده مي‌كند. سرانجام اين بيماري و راهكار ديگر درمان آن چيست؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۲/۰۸ ۲۰:۳۵:۲۶
  • پسرم بعد از فوت مادربزرگش افت تحصیلی پیدا کرده

    پسرم 20 سال دارد. از سن يك سالگي مادرش را از دست داده است و در كنار مادربزرگ و پدربزرگش زندگي كرده‌ است. مدتي است كه مادربزرگش هم فوت شده و از آن زمان به بعد، افت تحصيلي پيدا كرده است و مدام سؤالات بچگانه و آزاردهنده مي‌پرسد، علت و راه درمان را چه مي‌دانيد؟

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۲/۰۸ ۲۰:۲۸:۴۸
  • با اینکه دخترم دارو مصرف میکند اما بیش فعالیش بدتر شده

    دختر 5 ساله‌ام مدتي است به اختلال بيش‌فعالي مبتلا شده است و از دارو استفاده مي‌كند. مدتي است دارو ديگر تأثيري ندارد و حتي علائم او بدتر شده است. آيا بايد دارو را قطع كنم؟

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۲/۰۸ ۲۰:۲۱:۵۵
  • براي گرانفروشي به كجا شكايت كنيم؟

    فروشگاه لوازم خانگی اجناس نامعتبر و درجه 3 را با قیمت بالا و به اسم جنس اورجینال می‌فروشد، مرجع رسیدگی به این تخلفات کجاست؟

    دسته بندی: حقوقی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۲/۰۷ ۱۴:۵۲:۲۶