ارسال پرسش

وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
ok uplodaed.
  • شوهرم فکر میکند احساسات من واقعی نیست

    30 روز است که مادر شوهرم فوت کرده و از روزی که رفته انگار تمام خوشی‌های زندگی‌ام را با خودش برده است. شوهرم که انگار اصلا برایش وجود ندارم. وقتی بیمارستان بستری شدم اصلا نیامد و تلفن هم نزد. خدا بیامرز مادرشوهرم اگر می‌فهمید سردرد دارم چند بار به من زنگ می‌زد اما شوهرم فکر می‌کند من فیلم بازی می‌کنم. نمی‌دانم با این وضعیت چکار کنم.

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۲/۱۴ ۱۶:۴۴:۰۳
  • نامزدم توهم توطئه دارد

    من 20 ساله‌ام و نامزدم را خيلي دوست دارم، اما او خيلي مرد شکاکي است و فکر مي‌کند همه اطرافيانش نسبت به او توطئه مي‌کنند. اين طرز تفکرش مرا نگران کرده است. لطفا راهنمايي‌ام کنيد.

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۲/۱۴ ۱۶:۴۰:۵۳
  • فوت دایی ام باعث شده نتوانم به شرایط عادی زندگی برگردم

    زني 34 ساله هستم و داراي تحصيلات عالي و شغل اجتماعي هستم. مدت چهل روز است که داييم فوت شده و دچار مشکل شده‌ام. نمي‌توانم به زندگي عادي برگردم کمکم کنيد.

    دسته بندی: روانشناسی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۲/۱۴ ۱۶:۳۸:۴۴
  • هورمون مردانه ام زیاد است

    24 ساله و مجرد هستم. نزدیک دو سال است ریزش مو شدید دارم مشکل کم کاری تیروئید و هورمون مردانه دارم. دارو استفاده میکنم ولی روند بهبود خیلی کند و ناامید کننده است. مرا راهنمایی کنید.

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۲/۱۴ ۰۰:۱۲:۳۹
  • درمان واریس پا چیست؟

    33 ساله هستم و 4 ساله ‌پاهای‌ من ‌واریس ‌دارد باید چکار کنم‌؟

    دسته بندی: سلامت پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۹/۰۲/۱۴ ۰۰:۰۹:۱۰