ارسال پرسش

پرسش شما با موفقیت ارسال شد ، کاربر گرامی چنانچه ایمیل خود را هنگام ثبت سوال وارد کرده اید در صورت پاسخ دادن به سوال شما از طریق ایمیل به شما اطلاع داده خواهد شد.

پرسش شما با موفقیت ارسال شد، کاربر گرامی، لطفا برای بازدید از پاسخ‌های ارسالی به سوالتان، حداکثر تا 7 روز آینده به همین صفحه مراجعه کنید.

ایمیل واد شده صحیح نمیباشد.
وارد نمودن ایمیل ضروری نیست
انتخاب دسته بندی اجباری می‌باشد.
ok {{ uploadedFileData.name }} uplodaed.
این فیلد اجباری میباشد. کاراکتر وارد شده کم میباشد.
  • فرق منع تعقیب با رضایت چیست؟

    شاکی در دادسرا منع تعقیب متهم را خواسته و متهم منع تعقیب شده، فرق اینکه شاکی بگوید منع تعقیب کنید و اینکه شاکی بگوید رضایت کامل می‌دهم، چیست؟

    دسته بندی: حقوقی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۰/۲۳ ۱۸:۱۳:۲۱
  • راننده آسیب‌دیده میتواند هم بیمه سرنشین بگیرد هم بیمه شخص ثالث؟

    آیا راننده آسیب‌دیده و بی‌تقصیر می‌تواند هم بیمه سرنشین خودروي خود را دریافت کند و هم بیمه شخص ثالث اتومبیل مقصر؟

    دسته بندی: حقوقی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۰/۲۳ ۱۸:۱۰:۵۳
  • وکالت بلاعزل قابل عزل است؟

    آیا برای زمین‌ها با کاربری فضای سبز شهرداری اصولا سند از طرف اداره ثبت صادر می‌شود یا خیر؟ اگر نه در صورت متصرف بودن 50 ساله اگر قصد فروش داشته باشیم چگونه حل می‌شود؟ آیا وکالت بلاعزل، قابل عزل هست یا خیر؟ چکار باید کرد؟

    دسته بندی: حقوقی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۰/۲۳ ۱۸:۰۷:۲۸
  • با بخشیدن مهریه میتوانم حضانت فرزندم را بگیرم؟

    همسرم به شیشه اعتیاد دارد و قادر به پرداخت خرج زندگی و اجاره‌خانه نیست. در ضمن کودک 6 ماهه پسری هم دارم به علت مصرف شیشه همسرم دچار توهم و بد‌بینی شده است. او سرباز فراری بوده و اکنون 2 ماه است که مجدد به سربازی می‌رود. می‌خواهم بدانم در صورت طلاق و بخشیدن مهریه‌ام می‌توانم حضانت طفلم را خودم به عهده بگیرم؟

    دسته بندی: حقوقی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۰/۲۳ ۱۸:۰۴:۴۷
  • سن در تنظیم وکالت تاثیر دارد؟

    آیا دفاتر ثبت مجاز به تنظیم وکالت برای افراد بالای 87 سال سن و با ناتوانی جسمی که فردی آن پیر‌مرد را کول کند بیاورد، دفترخانه برای اخذ امضا هستند؟ آیا مبایعه‌نامه بدون مبلغ قابل استناد است؟

    دسته بندی: حقوقی پاسخ: 1 تاریخ: ۱۳۹۸/۱۰/۲۳ ۱۸:۰۲:۳۹