قاتل خبرنگار افشاگر بلغاری دستگیر شد
رکنا: یک مقام دولتی بلغارستان در گفتگو با رویترز از بازداشت یک نفر در ارتباط با قتل «ویکتوریا مارینوا» خبر داد اما از دادن اطلاعات بیشتر در این رابطه خودداری کرد.
مارینوا مدیر اجرایی یکی از تلویزیون های خصوصی کوچک در بلغارستان بود که در تاریخ ۳۰ سپتامبر (۸ مهر) برنامه ای را در مورد کلاهبرداری Fraud ادعایی تجار و سیاستمداران بزرگ در حوزه تامین مالی اتحادیه اروپا پخش کرد.
«جورجی جورجیف» (Georgy Georgiev) دادستان محلی در بلغارستان با انتشار جزئیاتی در مورد این جنایت Crime عنوان کرد که مارینوای ۳۰ ساله با ضرباتی به سر و آثار خفگی به قتل Murder رسیده و «تلفن همراه، سوییچ، عینک و بخشی از لباس هایش مفقود شده اند.»
در همین رابطه برخی رسانه ها مدعی شده اند که مارینوا پیش از به قتل رسیدن، هدف تجاوز Rape قرار گرفته و مقداری از دی.ان.ای (DNA) قاتل The Murderer احتمالی در محل کشف شد پیدا شده و همین امر می تواند به روشن شدن پرونده قتل مشکوک این خبرنگار کمک کند.
-
سقوط مرگبار هواپیمای گردشگری در پرو؛ 13 سرنشین جان باختند