عامل قتل عام تهرانسر قبل از محاکمه مُرد! + عکس
تبلیغات

به گزارش گروه جنایی رکنا، شامگاه 15 اسفند سال گذشته زن جوانی در تماس با پلیس Police از جنایتی وحشیانه در یکی از خیابان‌های منطقه تهرانسر خبر داد.

با اعلام این گزارش بازپرس دشتبان و تیم تحقیق راهی محل شده و در حالی با جسد پسر 8 ساله مواجه شدند که بدن نیمه جان پدرش در چند قدمی او افتاده بود. بررسی‌ها نشان داد مرد 42 ساله پس از به قتل Murder رساندن پسرش دست به مرگ خودخواسته زده و با ارسال پیامکی از دوستانش حلالیت طلبیده است.

لحظاتی بعد از اعلام این جنایت، گزارش کشف جسد زن جوانی چند خیابان بالاتر نیز به بازپرس شعبه دهم اعلام شد.بررسی‌ها نشان داد زن جوان، مادر پسری است که چند خیابان دورتر به قتل رسیده است.

عامل این جنایت Crime که مرد 42 ساله بود به بیمارستان انتقال داده شد و پس از بهبودی اعتراف کرد که به خاطر اختلاف ابتدا همسر سابقش را به قتل رسانده و بعد از آن پسرش را کشته است.متهم که به دو جنایت اعتراف کرده بود چند روز بعد از این دو قتل جان باخت و بدین ترتیب پرونده هر دو قتل بسته شد. برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 372040
  • دفاعیات عامل شهادت افسر پلیس در اتوبان مدرس تهران در دادگاه / همیشه مسلح بود + فیلم شهادت ستوان یاسر طاهری

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات