اختصاصی رکنا:
این فیلم ناراحت کننده است / پسر بچه بوکانی صدایش درنیامد! + فیلم (16+)
حوادث رکنا: نخستین ویدئو از ژیوان، کودکی که در بوکان قربانی خشم نامادری شده بود در حالی منتشر شد که کاربران رکنا که این خبر را به صورت اختصاصی منتشر کرده بودند با تماس و گذاشتن پیام ناراحتی خود را ابراز کردند. بسیاری از کاربران برای این زن و حتی پدر کودک درخواست اشد مجازات را می کردند و اکثر آنان در حالی که اشک می ریختند این واقعه را بسیار تلخ می دانستند.
به گزارش گروه جنایی رکنا، ژیوان، پسربچه 5 ساله روز پنجشنبه یازدهم مرداد با حالت تشنج، خونریزی مغزی و با علائم کبودی و گاز گرفتگی روی صورت و ساق پا توسط پدرش به بیمارستان بوکان منتقل شد که پزشکان او را بهدلیل وخیم بودن وضعیت به بیمارستان مهاباد فرستادند اما معالجات درباره این کودک مؤثر واقع نشد و جان سپرد.
ایوب آذینپور معاون سیاسی اجتماعی فرمانداری بوکان با تایید این خبر اعلام کرد: بر اساس اعلام نظر پزشکان معالج این کودک دچار مرگ مغزی شده است. پدر این کودک نیز از همسر خود که نامادری کودک بوده شکایت کرده است و باید در خصوص جزئیات بیشتر این پرونده منتظر اعلام نظر نهاد قضایی باشیم.
بنابراین گزارش، آرزو، نامادری ژیوان به اتهام ضرب و شتم تفهیم اتهام شده است و از آنجا که محل وقوع این حادثه Incident بوکان است پرونده حادثه به این شهرستان انتقال داده شد.
اول مثل بوژان اون را بدهند سگها گاز بگیرند وبعد اعدامش کنند .زن کثیف حیون .سگ صفت