دستگیری ۱۱۳ مالخر و سارق در آذربایجان شرقی

به گزارش رکنا، سرهنگ محمدتقی سلطانی در گفت و گو با خبرنگار رکنا در تبریز ، از اجرای طرح «مقابله با مالخران اموال مسروقه با محوریت کنترل اوراق فروشی و اسقاط خودرو» خبر داد و گفت: در طی مدت اجرای این طرح در سطح استان، ۹۹ سارق و ۱۴ مالخر اموال مسروقه دستگیر شدند که در زمینه خرید و فروش خودرو و لوازم خودرو فعالیت داشتند.

وی افزود: متهمان تحت بازجویی قرار گرفتند که ۱۸۰ فقره پرونده مرتبط تشکیل و نیز ۳۸ دستگاه خودرو از این افراد کشف و ضبط شد.

سرهنگ سلطانی با تاکید بر اینکه برخورد با مال‌باختگان و سارقان جز اولویت های پلیس است، ادامه داد: بخش قابل توجه اموال مسروقه به مال‌باختگان عودت داده شده است و تحقیقات پلیسی برای کشف سایر اموال و نیز شناسایی سایر افراد ادامه دارد.

رئیس پلیس آگاهی استان در پایان سخنان خود ضمن تاکید بر اینکه شهروندان در نگهداری اموال خود دقت بیشتری نمایند اظهار داشت: سارقان همیشه دنبال خودروهایی می روند که از سیستم امنیتی پایینی برخوردار است و در نتیجه سرقت آن آسان تر است، لذا از شهروندان تقاضا می شود وسایل نقلیه خود را تجهیزات ایمنی مجهز نمایند.

فاطمه قلی پور گنجه لو

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 964992
  • فیلم/ بهرام رادان بالاخره چهره پسرش را نشان داد؟ / اولین تصویر واضح از فرزند این بازیگر