گنج نفیس این مرد بوی زندان میداد / در درود کشف شد

به گزارش رکنا ، در پی شکایت یکی از شهروندان و اعلام اینکه فردی در قبال خریدوفروش مقادیری سکه تقلبی مبلغ ۱۸ میلیارد ریال از وی کلاهبرداری شده، موضوع در دستور کار پلیس آگاهی شهرستان دورود قرار گرفت.

مأموران با انجام تحقیقات میدانی، اقدامات هوشمندانه پلیسی و استفاده از سرنخ‌های به‌دست‌آمده موفق شدند کلاهبردار را شناسایی و طی عملیاتی ضربتی وی را دستگیر که در تحقیقات بیشتر از متهم به ۱۸ میلیارد ریال کلاهبرداری اعتراف، از متهم ۱۱ هزار یورو، ۳ هزار دلار و ۶۳ سکه بهارآزادی که در قبال فروش سکه‌های تقلبی از خریداران دریافت کرده بود کشف و تحویل مال‌باختگان شد.

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 909757
  • فیلم/ حسرت جان‌سوز المیرا عبدی از پدرش؛ روایت تلخ آخرین درددل‌های پدر و دختری از 7 صبح تا یک ظهر؛ «کاش به‌جای این همه مهربانی، یک‌بار منو دعوا می‌کردی!»