ترافیک روان در جاده های شمالی کشور / همراه داشتن زنجیر چرخ الزامی است
رکنا: جانشین پلیس راه راهور فراجا آخرین وضعیت ترافیکی و جوی در جاده های شمالی کشور را تشریح کرده و به مسافران هشدار داد از توقف در حاشیه جاده ها خودداری نمایند.
به گزارش خبرنگار رکنا، سرهنگ سیاوش محبی جانشین پلیس راه راهور فراجا با اعلام آخرین وضعیت ترافیکی و جوی محورهای مواصلاتی امروز 26 دی ماه از روان بودن تردد در اغلب محورهای اصلی و در عین حال شریانی کشور خبر داده و گفت: در حال حاضر تردد در محورهای چالوس ، آزاد راه تهران شمال و هراز ، فیروزکوه در مسیر رفت و برگشت روان بوده و هیچگونه گره ترافیکی گزارش نشده است.
جاشنین پلیس راه راهور فراجا با اشاره به وضعیت جوی محورهای شمالی افزود: هم اکنون در محورهایی از جمله مازندران، خراسان رضوی، خراسان شمالی و خراسان جنوبی، گلستان شاهد بارش باران و در مواقعی بارش خفیف برف روبرو هستیم که همین موضوع باعث لغزندگی جاده ها شده است.
وی همچنین در خصوص اعمال محدودیت های ترافیکی در جاده چالوس و هراز گفت: همانطور که از قبل اعلام شده بود در صورت مشاهده ترافیک ماموران پلیس راه محدودیت هایی را در این 2 مسیر اعمال خواهند کرد.
سرهنگ محبی در انتها با تاکید بر تلاش تیم پلیس راه و راهداری در خصوص ایمن سازی مسیر با نمک پاشی در سطح جاده ها گفت: تمام سعی پلیس و همکاران بنده در این است که سفری ایمن را برای مسافران تامین کنیم از همین رو از مسافران عزیز درخواست میکنیم قبل از آغاز سفر به هشدارهای پلیس راه توجه کرده، از وضعیت جاده ها مطلع شده، از سالم بودن سیستم گرمایشی خودرو مطمئن و تجهیزات زمستانی بخصوص زنجیر چرخ به همراه داشته باشند و از توقف در حاشیه جاده پرهیز نمایند.
ارسال نظر