دستگیری 2 سارق حرفه ای موتورسوار / ۵ کیسه برنج ایرانی را یکجا بلند کرده بود
رکنا: موتور سواران سابقه داری که مقابل چشمان حیرت زده رهگذران و فروشندگان به فروشگاه های مواد غذایی در مشهد دستبرد می زدند در حالی دستگیر شدند که آخرین بار ۵کیسه برنج ایرانی را از مقابل یک مغازه ربودند.

به گزارش رکنا، ساعت ۲ بعد از ظهر و در اوج گرمای تیر ماه ، موتور سواری در حاشیه بولوار خیام شمالی توقف کرد.
در این هنگام جوان سنگین وزن چست و چابک از ترک موتور سیکلت پایین پرید و در حالی که خیابان آرام و خلوت بود به طرف فروشگاه مواد غذایی رفت. او در یک لحظه ۵ کیسه برنج ایرانی را از مقابل فروشگاه برداشت و در میان نگاه های حیرت انگیز فروشنده به سوی همدستش دوید که با موتور سیکلت روشن انتظار او را می کشید.
جوان سنگین وزن که همچنان کیسه های برنج را در دست داشت به ترک موتور سیکلت پرید و بدون توجه به فریادهای دزد دزد ! فروشنده، از محل گریختند. مرد فروشنده که ناباورانه چشم به فرار موتور سواران دوخته بود گوشی تلفن همراهش را برداشت و با پلیس ۱۱۰ تماس گرفت اما این بار شانس هم به یاری مال باخته آمد چرا که یکی از خودروهای گشت پلیس در فاصله نزدیک از محل سرقت حضور داشت به همین خاطر خیلی زود عوامل انتظامی به جست وجوی موتور سوارانی پرداختند که کیسه های برنج به همراه داشتند.
از سوی دیگر و با دستور سرگرد احسان سبکبار ( رئیس کلانتری شفا) نیروهای گشت موتور سوار نیز به طرف خیام شمالی حرکت کردند و منطقه را به قرق خود در آوردند اما قبل از آن دزدان موتور سوار مقابل دیدگان نیروهای گشت خودرو یی قرار گرفتند و تعقیب آنان در حالی ادامه یافت که موتور سواران با مشاهده چراغ گردان پلیس هراسان و سراسیمه بر سرعت خود افزودند ولی ناگهان را کب موتور سیکلت تعادل خود را از دست داد ودر کف آسفالت خیابان نقش بر زمین شدند به طوری که کیسه های برنج نیز در اطراف موتورسیکلت پراکنده شد.
هنوز سارقان موتور سوار از روی آسفالت بلند نشده بودند که حلقه های آهنین پلیس ، بر دستان خاک آلود آنان گره خورد و بدین ترتیب دو متهم ۲۸ و ۲۹ ساله به مقر انتظامی انتقال یافتند. وقتی مشخص شد هر دو متهم سنگین وزن از مجرمان سابقه دار هستند تحقیقات از آنان با راهنمایی های تجربی رئیس کلانتری رنگ فنی به خود گرفت و کیسه های برنج نیز تحویل مال باخته شد.
ع - ق متهم ۲۸ ساله که خود را عکاس معرفی می کرد با بیان این که به مواد مخدر سنتی و قرص های متادون اعتیاد دارد با پذیرش سرقت برنج گفت : من سوابق کیفری دارم اما به خاطر اینکه مدتی بیکار بودم دوباره به سراغ سرقت رفتم و اکنون نیز پشیمان هستم. این دزدسنگین وزن ادامه داد: قصد داشتیم برنج های سرقتی را به منطقه اسماعیل آباد ببریم و با فروش آن به مالخران مواد مخدر تهیه کنیم که ناگهان پلیس را در پشت سر خودمان دیدیم و...
«الف - س » متهم ۲۹ساله نیز گفت: من پیک موتوری هستم و قبلاً به جرم شرب خمر دستگیر و محکوم شده ام. از سوی دیگر هم به مواد مخدر اعتیاد دارم که به همین دلیل و برای تأمین هزینه های اعتیاد، به فروشگاه های مواد غذایی دستبرد می زدیم. گزارش روزنامه خراسان حاکی است دو متهم این پرونده تا کنون به ۱۵ فقره سرقت از قصابی ها و خوار بار فروشی های مناطق شهید موسوی قوچانی، اقبالی، خیام ، شهید کریمی ، آفتابی و... اعتراف کرده اند که بررسی های بیشتر با نظارت سرگرد سبکبار برای کشف سرقت های احتمالی دیگر آنان همچنان ادامه دارد.
نویسنده: سید خلیل سجادپور
-
طرز تهیه تهچین مرغ مجلسی با زعفران و ماست؛ خوشمزه و آسان!+ فیلم
ارسال نظر