موبایل های سرقتی با لیبل یک دقیقه ای وارد بازار می شد
دستگیری متهمی که با طراحی لیبلهای جعلی برای گوشیهای سرقتی، قصد فروش آنها را داشت؛ پلیس آگاهی تهران بزرگ توانست با کشف این اقدام مجرمانه، از فعالیت ۴ باند سرقت و مالخری جلوگیری کند.

به گزارش رکنا، پلیس آگاهی تهران به تازگی موفق به دستگیری شخصی شده که با تغییر بارکد تلفنهای همراه مسروقه، قصد داشت آنها را در بازار به فروش برساند. بر اساس گزارشات، این فرد سابقه کیفری نداشته و به چندین مورد مالخری اعتراف کرده است.
دستگیری باند سارقان و مالخران تلفن همراه
سرهنگ محسن حسنی، رئیس اداره هجدهم پلیس آگاهی تهران، اظهار داشت که در طرح اخیر مبارزه با گوشیقاپی و مالخری، تیمهای عملیاتی پلیس موفق به دستگیری ۱۴ نفر از اعضای چهار باند فعال در این حوزه شدند.
وی بیان کرد: از مخفیگاه این افراد، بیش از ۳۵۰ دستگاه تلفن همراه، ۱۰ دستگاه لپتاپ، ۱۵۰ میلیون تومان وجه نقد و تعدادی کارتن تلفن همراه با بارکد جعلی کشف شده است. همچنین اعضای این باندها به انجام ۱۵۰ مورد سرقت اعتراف کردهاند.
فروش تلفنهای همراه با بارکد جعلی
سرهنگ حسنی در ادامه اظهار داشت که یکی از اعضای این باند توانسته بود لیبل اصلی تلفنهای همراه را جدا کرده و با استفاده از بارکد جعلی، تلفنهای مسروقه را به فروش برساند. به گفته وی، این روش امکان بررسی و شناسایی سرقتی بودن گوشیها از طریق استعلام را غیرممکن میکرد.
بارکد جعلی تنها در یک دقیقه!
متهم اصلی این باند که مردی ۳۳ ساله است، توضیح داد که پیشتر راننده تپسی بوده است و پس از آشنایی با یکی از دوستانش که در سرقت گوشی تخصص داشت، تصمیم به انجام این کار گرفته است.
وی در ادامه گفت: با مهارتهای گرافیکیای که داشتم، با لپتاپم توانستم در کمتر از یک دقیقه بارکد جعلی بسازم. سپس این بارکدها را به کارتنهای خریداری شده میچسباندم تا بتوانیم گوشیهای مسروقه را در بازار بفروشیم.
این شخص همچنین اظهار داشت که لیبلهای جعلی به صورتی طراحی شده بودند که حتی با بررسی و استعلام از سایت مربوطه، اطلاعات آن سبز بوده و هیچ نشانهای از مسروقه بودن را نمایش نمیداد.
روش اجرای سرقت، از قاپیدن گوشی تا معامله
یکی دیگر از اعضای این باند توضیح داد که با موتورسیکلت در خیابانهای جنوب تهران به گردش میپرداخت و هر زمان که فردی تلفن همراهش را بدون توجه به اطراف در دست داشت، در فرصتی مناسب گوشی را قاپیده و سریع فرار میکرد.
وی افزود: گوشیهای سرقتی را به مالخران با قیمت یکی دو میلیون تومان میفروخت و اظهار داشت که هیچ اطلاعی از طرح لیبل و بارکد جعلی نداشته و توانایی انجام این کار را نیز نداشته است.
بر اساس این گزارش، همه متهمان پس از تکمیل تحقیقات به مراجع قضایی تحویل داده شدند.
-
فیلم پدر و پسری بهرام رادان با «جان کوچولو» !
ارسال نظر