قصاص و زندان برای دو برادر که زن میانسال را شکنجه و به قتل رساندند

به گزارش رکنا، دو برادر که زن میانسال را برای سرقت گردنبند شکنجه کرده، به قتل رسانده و جسدش را آتش زده‌اند، به قصاص و حبس محکوم شدند. دو برادر که زن میانسال را برای سرقت گردنبند شکنجه کرده، به قتل رسانده و جسدش را آتش زده‌اند، به قصاص و حبس محکوم شدند.متهمان پرونده یک سال قبل در اقدامی خشن، زن را با شوکر و چاقو کشتند و بعد هم جسدش را سوزاندند.

دختری جوان یک سال قبل به پلیس گزارش داد مادرش گم شده است. این دختر جوان گفت: مادرم به استخر رفته بود و معمولاً دو ساعت بعد به خانه برمی‌گشت اما امروز (روز حادثه) رفت و دیگر نیامد و تلفن همراهش را هم جواب نمی‌دهد.

پلیس تحقیقات خود را آغاز کرد. ماموران در بررسی میدانی متوجه شدند دوربین مداربسته‌ای در محدوده استخر وجود دارد. آنها تصاویر دوربین را بررسی کردند و متوجه شدند زن میانسال از در مجتمع استخر خارج و سوار یک پراید شده است.

پلیس رد پراید را زد و ماموران با بررسی مسیری که راننده طی کرده بود، توانستند تصویر خودرو را در چند دوربین دیگر مشاهده کنند. آنها متوجه شدند پرایدی که زن سوار شده حالت عادی ندارد و چند بار در آن باز و بسته و بعد از مسیر خارج شده است.

ماموران پلاک خودرو را بررسی کردند و متوجه شدند خودرو متعلق به مردی به نام ساسان است. به این ترتیب، ساسان شناسایی و بازداشت شد. او اعتراف کرد زن میانسال را با کمک برادرش سینا به قتل رسانده و جسد را در باغی به آتش کشیده است.

به این ترتیب، جسد کشف و با شکایت اولیای دم کیفرخواست علیه متهمان صادر و پرونده برای رسیدگی به شعبه ۵ دادگاه کیفری استان تهران فرستاده شد. در جلسه رسیدگی، اولیای دم زن میانسال درخواست قصاص کردند و گفتند حاضر به گذشت نیستند.

سپس سینا، متهم ردیف اول، در جایگاه حاضر شد. او گفت: روز حادثه من و برادرم ساسان گردنبند زن میانسال را دیدیم و تصمیم گرفتیم آن را سرقت کنیم. وقتی دست بلند کرد که ماشین کرایه کند، او را سوار کردیم. من جلو نشسته یودم بودم. به زن گفتم شما بزرگ‌تر هستید، بفرمایید روی صندلی جلو بنشینید. ضمن اینکه من دندان‌درد دارم و می‌خواهم روی صندلی عقب استراحت کنم. زن هم قبول کرد. کمی که جلوتر رفتیم، من با شوکر سعی کردم زن را بی‌حس و گردنبندش را سرقت کنم اما او مقاومت کرد. در ماشین را باز کرد و می‌خواست فرار کند که من با چاقو به پهلویش زدم و دیگر نتوانست کاری بکند. وقتی گردنبند را از گردنش باز کردیم، متوجه شدیم فوت کرده است.

متهم گفت: جسد را به باغی در اطراف پردیس بردیم. آنجا چاله کندیم و آتش زدیم و بعد فرار کردیم. یک روز بعد، ساسان گفت شاید رد ما را بزنند. بهتر است جسد را از بین ببریم. به همین خاطر، دوباره به محل برگشتیم و جسد را دوباره آتش زدیم تا کاملاً از بین برود. مدتی بعد هم دستگیر شدیم.

سپس نوبت به ساسان رسید. او گفت: اتهام را قبول دارم. ما اشتباه کردیم و نباید این کار را می‌کردیم، البته من در زدن ضربات نقشی نداشتم. سینا روی صندلی عقب نشسته بود و ضربات را به پهلوی مقتول زد. ما قرار بود فقط گردنبند را سرقت کنیم.

بعد از گفته‌های متهمان و وکلای آنها، قضات وارد شور شدند و متهم ردیف اول را به قصاص و متهم ردیف دوم را به ۲۵ سال حبس محکوم کردند.

 

  • ماجرای رقص لزگی امیرحسین حسین زاده برابر الخالدیه

اخبار تاپ حوادث

وبگردی