محاسبه ضریب قراردادهای تامین اجتماعی هوشمند می‌شود/ غرضی و شریعتی؛ شلوغ‌ترین بیمارستان‌های تامین اجتماعی ایران

مسعود محمدی محمدی سرپرست تامین اجتماعی استان اصفهان در نشست خبری اظهار کرد: تامین اجتماعی در طول جنگ 12 روزه تمام تلاش خود برای اجرای تعهدات را به کار گرفت تا فشار مضاعفی به قشر کارگر،مستمری بگیر و کارفرما وارد نشود و سازمان تامین اجتماعی در این راستا زودتر از موعد ماه‌های گذشته با تامین منابع از محل‌های مختلف تعهدات خود را عمل کرد.

وی با بیان اینکه جنگ 12 روزه نشان داد با همدلی می‌توان بسیاری از مشکل موجود را حل کرد، افزود: برای حل اثرات به جا مانده از جنگ می‌توان با همین همدلی مشکلات را حل و از این روزها عبور کرد و تامین اجتماعی پشتوانه گرمی برای مردم و شرکای خود باشد.

محمدی ادامه داد: سازمان تامین اجتماعی اجرای طرح سی هفتاد را اولویت قرار داد تا با شکلی منسجم‌تر آن را به اجرا بگذارد در این راستا کار کارشناسی سنگینی روی طرح سی هفتاد انجام شد و طرح‌های تحولی بیست‌گانه به کمک افراد خارج از سازمان تامین اجتماعی از جمله اتاق بازرگانی و اصناف مختلف تهیه و تنظیم شد.

وی تصریح کرد: طرح سی هفتاد ابتدا با حذف دفترچه‌های درمان شروع شد و به مرور بقیه خدمات سازمان تامین اجتماعی را به سمت خدمات دیجیتال پیش برد، که این طرح در حال حاضر نیز در اولویت بالایی قرار دارد که طرح‌های بیست‌گانه نیز در راستای طرح سی هفتاد است و بسیار متحولانه‌تر از طرح سی هفتاد است .

سرپرست تامین اجتماعی استان اصفهان تصریح کرد: در راستای طرح‌های بیست‌گانه از طریق طرحی با عنوان شفاف سازی ضریب قراردادها برخورد سلیقه‌ای برای اعمال ضریب در محاسبه بیمه کاملا حل می‌شود که از همان ابتدا در زمان عقد قرارداد ضریب قرارداد را مشخص می‌کند تا جای شک و ابهامی باقی نماند و قرار است ضریب قرارداد به صورت کاملا هوشمند بر اساس اطلاعات کارفرمایان محاسبه شود.

وی در خصوص مسئله بیمه کارگران ساختمانی تصریح کرد: شیوه‌نامه جدیدی در حوزه بیمه کارگران ساختمانی به کمک گروه‌های مختلف از جمله اتاق بازرگانی تدوین شده است تا افرادی که به ناحق از طریق این بیمه وارد سازمان تامین اجتماعی شده‌اند مورد پالایش هدفمند قرار بگیرند و منابع لازم نیز برای پوشش بیمه کارگران ساختمانی تامین شده است.

تامین اجتماعی ترکبیمارستان فاطمه الزهرا تامین اجتماعی پیشتاز در سراسر کشور

همچنین علی ترک سرپرست درمان تامین اجتماعی استان اصفهان در این جلسه اظهار کرد: در جنگ 12 روزه بسیاری از سامانه‌ها با اختلال روبه‌رو شدند و حتی برخی سامانه‌ها به صورت کامل از دسترس خارج شدند، اما خدمات غیرحضوری سازمان تامین اجتماعی بدون قطعی و اختلال به خدمت رسانی در دوره جنگ پرداخت و عملکردی ویژه در حفظ پایگاه داده و خدمات داشت.

وی با بیان اینکه در این طول جنگ 12 روزه نزدیک به 100 کمیته بحران در مراکز درمانی استان اصفهان برگزار شد، افزود: در بحران ایثارگری بیش از پیش خود را نشان می‌دهد و افرادی در طول این جنگ به صورت داوطلبانه کشیک‌های شبانه را در ستاد بحران برقرار می‌کردند و شیفت دادند.

سرپرست درمان تامین اجتماعی استان اصفهان ادامه داد: در طول این جنگ تامین اجتماعی به دانشگاه علوم پزشکی 650 میلیارد تومان پرداختی داشت. همچنین حدود 470 میلیارد تومان به درمانگاه‌ها و مراکز خصوصی تزریق شد که در میانه دوران جنگ کمک خوبی به این مراکز کرد.

وی با اشاره به وضعیت درمان سازمان تامین اجتماعی استان اصفهان گفت: استان اصفهان یکی از استان‌ها با بالاترین تعداد بیمه‌شده تامین اجتماعی است و حدود 4 میلیون بیمه شده در استان اصفهان حضور دارند و از این نظر ما بعد از تهران دوم هستیم. تامین اجتماعی در استان اصفهان سه بیمارستان، 28 مرکز درمانگاهی و 800 تخت مصوب دارد.

ترک با بیان اینکه در سال گذشته 10 میلیون و 500 هزار ویزیت سرپایی در بخش درمان مستقیم داشتیم، اضافه کرد: بیش از 70 هزار بستری در مراکز درمانی تامین اجتماعی در استان اصفهان در سال گذشته ثبت شده است، که این تعداد بستری منجر به 50 هزار عمل جراحی شده است، که با توجه به تمرکز این عمل‌های جراحی در بیمارستان‌های شریعتی و غرضی، این بیمارستان‌ها بیشترین عمل جراحی در کل کشور در سال گذشته را داشته‌اند.

وی با اشاره به اینکه ضریب اشغال تخت‌ها به صورت میانگین 86 درصد است، افزود: در حوزه درمان غیرمستقیم در سال گذشته بیش از 35 میلیون نسخه سرپایی و بستری برای بررسی ارسال شده که معادل 6 هزار و 500 میلیارد تومان بوده است.

سرپرست درمان تامین اجتماعی استان اصفهان تصریح کرد: بیمارستان فاطمه الزهرا تامین اجتماعی در نجف آباد در سال گذشته به عنوان تنها بیمارستان سطح عالی سنجش وزارت بهداشت در سطح کشور معرفی شود. همچنین هر سه بیمارستان تامین اجتماعی در استان اصفهان موفق به کسب لوح بیمارستان سبز شده اند.

وی در خصوص طرح‌های توسعه درمان تامین اجتماعی استان اصفهان گفت: توسعه اورژانس بیمارستان شریعتی، آزمایشگاه بیمارستان شریعتی، جایگزینی درمانگاه برهانیان، درمانگاه بیمارستان فاطمه الزهرا نجف آباد، ارتقا هتلینگ هر سه بیمارستان تامین اجتماعی استان اصفهان و  NICU بیمارستان فاطمه الزهرا از مهم‌ترین طرح‌های توسعه‌ای این بخش هستند. همچنین طرح بیمارستان جایگزین بیمارستان شریعتی به دلایلی فعلا متوقف شده است.

اصفهان/ بهمن راعی

اخبار تاپ حوادث

وبگردی