گفتوگوهای محرمانه میان کویت و اسرائیل درباره ایران:
کویت از ترس ایران دست به دامن اسرائیل می شود؟
رکناسیاسی: سازمان رادیو و تلویزیون اسرائیل ادعا کرد که کویت و اسرائیل به دنبال حملات ایران به کشورهای منطقه، گفتوگوهای محرمانهای را آغاز کردهاند.
به گزارش رکنا به نقل از دیده بان ایران؛ کان ۱۱ اسرائیل نوشت: یک وزیر پیشین دولت کویت ادعا کرده که همکاری میان اسرائیل و کشورهای عربی حوزه خلیج فارس میتواند به دو طرف در مقابله با تهدیدهای مشترک و حفظ امنیت و ثبات منطقه کمک کند. او در این باره گفت: «دیگر جایی برای این پرسش وجود ندارد که دشمن کشورهای خلیج فارس چه کسی است و آیا ایران است یا اسرائیل.»
این مقام پیشین کویتی با اشاره به حملات ادامهدار ایران به کشورهای منطقه و اقدامات اسرائیل برای هدف قرار دادن توانمندیهای نظامی ایران، مدعی شد تحولات اخیر معادلات امنیتی منطقه را تغییر داده است.
این خبر چند روز پس از اظهارات یوسی شلی، سفیر اسرائیل در امارات، منتشر شد که گفته بود انتظار دارد طی چند ماه آینده کشور دیگری به توافقهای ابراهیم بپیوندد. او در پاسخ به این احتمال که کویت بتواند کشور بعدی باشد، گفته بود: «شاید کویت پرنده بعدی باشد.»
این اظهارات توجه زیادی در کویت به خود جلب کرد؛ کشوری که همچنان بهطور رسمی موضعی خصمانه در قبال اسرائیل دارد. با این حال، این گزارش مدعی شده که در پشت صحنه، نگرانیهای امنیتی ناشی از ایران زمینه را برای بررسی همکاری احتمالی میان دو طرف فراهم کرده است.
-
سرقت طلافروشی بیرجند با انتخاب ساعت خلوتی مغازه + فیلم گفتوگو با سارق
ارسال نظر