به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، فرد کشته شده «سرخان آقاحسین اوغلو» نام داشت و ساکن شهر گنجه بود، وی همراه با «یونس صفراف» سوء قصد به جان فرماندار شهر گنجه را طراحی کرده بود .
آقا حسین اوغلو، در جریان عملیات ویژه پلیس Police برای دستگیری وی و در حین مقاومت مسلحانه ، از سوی مامورین پلیس کشته شد.
در این گزارش آمده است: بر اساس تحقیقات انجام گرفته مشخص شده است ، آقا حسین اوغلو ،در سال 2016 میلادی در کنار خاک سوریه آموزش نظامی دیده و بطور مرتب به ایران سفر می کرده است .
وی ،سومین نفری است که در رابطه با سوء قصد به فرماندار گنجه و در جریان عملیات پلیس و در اثر مقاومت مسلحانه، کشته می شود.
ولی اف فرماندار شهر گنجه سوم جولای جاری در جریان حمله مسلحانه یونس صفراف به شدت مجروح شد و در حال حاضر در بیمارستان بسر می برد.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 401090
  • فیلم/زاکانی: چرا اتوبوس برقی وارد کردیم؟ چون تولید داخل گران‌تر بود!/ اتوبوس برقی داخلی تا ۳۴۷ هزار یورو قیمت داشت؛ وارداتی را ۲۲۰ هزار یورو خریدیم